TRAŽEN JE U ITALIJI: Mihajlović ima brojne ponude na stolu, gde će nastaviti karijeru?

Novosti online

27. 03. 2021. u 10:17

ITALIJANSKI mediji prenose da je Siniša Mihajlović među prvim kandidaima za novog trenera Juventusa, a to je bilo dovoljno da se upali alarm u Bolonji.

ТРАЖЕН ЈЕ У ИТАЛИЈИ: Михајловић има бројне понуде на столу, где ће наставити каријеру?

Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Sportski direktor Bolonje Valter Sabatini spreman je na sve samo da sačuva Srbina. Mediji u Italiji prenose da Mihajlović ima mnogo ponuda na stolu.

Jedan je od ozbiljnijih kandidata da nasledi Andreu Pirla, a želja je i Sampdorije da ih ponovo vodi. Čini se da Mihajlovićevi apetiti rastu i da želi klub koji se bori za vrh, a ne za opstanak. 

Sabatini otkriva da će Bolonja u prelaznom roku raditi na tome da bude konkurentna i ispuni Mihajlovićeve ambicije. 

- Siniša nikad ne traži neka velika imena, nego karakteristike igrača koji bi mu pomogli. Na fudbal gledamo istim očima, imamo istu ideju o našem daljem putu u okviru ekonomskih mogućnosti -  rekao je Sabatini.

Sada se ipak neka velika imena se dovode u vezu sa Bolonjom. Erik Lamela koji je nedavno postigao fenomenalan gol za Totenhem kod Žozea Murinja nema veliku minutažu i želi da ide, a sledeća stanica bi mogla da bude upravo Bolonja. 

Srbin koji igra za Austriju Marko Arnautović je sledeći na listi, a Sabatini je bio nezadovoljan što su se njegove mete otkrile medijima.

- Nažalost ime Arnautovića se pojavilo u medijima iako nije trebalo. Želimo da angažujemo dva-tri vrhunska igrača, obavili smo veliki broj razgovora.

(Informer) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna