MITROVIĆ: Prva pobeda na startu od kada sam tu! O prvom golu: Probao sam, ispalo je fenomenalno.

A. Ilić

24. 03. 2021. u 23:07

ALEKSANDAR Mitrović je za desetak minuta izrastao u heroja reprezentacije.

МИТРОВИЋ: Прва победа на старту од када сам ту! О првом голу: Пробао сам, испало је феноменално.

FOTO: M. Vukadinović

Ušao je u 63. minutu Mitrović kada je Srbija bila na "nuli" pri 1:1, a već desetak minuta kasnije svojim 38. golom u reprezentaciji stigao je Stjepana Bobeka na večnoj listi najboljih strelaca reprezentacije. 

- Jako je bitna pobeda. Odigrali smo dobru utakmicu. Bilo je malo vremena da se uigramo. Video se mali pritisak na početku. Nesrećno smo primili gol. Kako je odmicala utakmica igrali smo sve bolje i bolje. Primili smo gol iz naše greške potom. Krenuli smo u nešto novo pre dva dana. trebaće vremena. Prvi put smo počeli kvalifikacije pobedom od kada sam ja tu. Jedan veoma bitan vetar u leđa pred mečeve sa Portugalom i Azerbejdžanom. 

Istakao je da je Stojković za samo dva dana uspeo da ih natera da veruju u sebe. 

- Stvarno se radi o jako harizmatičnom čoveku. Iako smo zajedno dva dana, uspeo je da nas ubedi da verujemo u sebe i nametne nam svoj stil da uvek diktiramo tempo i budemo ekipa koja se pita. Nadam se da će to izgledati sve bolje. 

Prokomentarisao je i prvi gol. 

- Ja obično dajem golove iz šesnaesterca. Odreagovao sam instikntivno. Video sam da je golman krenuo, pa se vratio. Probao sam, ponekad moraš da rizikuješ. Par puta sam probao, ovog puta ispalo je fenomenalno.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista