DRAMATIČNA SCENA NA TRENINGU ATLETIKA: Musa Dembele se srušio na zemlju, morali da reaguju lekari (VIDEO)

Novosti online

23. 03. 2021. u 22:08

OVOG utorka svedočili smo pomalo zabrinjavajućoj sceni na treningu Atletiko Madrida. Dok su se igrači ovog kluba istezali i pripremali za trening, Musa Dembele se bez ikakvog razloga srušio na zemlju. Igrači su odmah potrčali kako bi mu pružili prvu pomoć, pošto je bilo jasno da sa njim nije sve u redu.

ДРАМАТИЧНА СЦЕНА НА ТРЕНИНГУ АТЛЕТИКА: Муса Дембеле се срушио на земљу, морали да реагују лекари (ВИДЕО)

Foto: Printskrin

Ubrzo su na teren gde se obavljao trening dotrčali i lekari, koji su mu pomogli da dođe do svesti. Kako piše jedan od novinara La Lige, Endru Miler, on je uspeo da sam napusti teren i zaputi se ka ambulantnim kolima, koja su čekala odmah pored terena.

On se zadržao u bolnici tokom popodneva, kako bi se utvrdilo šta se tačno desilo sa njegovim zdravstvenim stanjem i prvi nagoveštaji su takvi da mu je naglo pao krvni pritisak, zbog čega je izgubio svest. Da je sa njim sve kako treba, potvrdili su i snimci kako napušta bolnicu i zapućuje se kući.

Od kako je došao iz Liona u Atletiko Madrid, on je četiri puta zaigrao za Jorgandžije. Šansu za sledeći nastup imaće 4. aprila kada tim Čola Simeonea bude zaigrao protiv Sevilje u jednom od derbija La Lige.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gol (@gol_television)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MNOGI GA NE VOLE, ALI ON TERA PO SVOM: Argentinac provocirao domaće navijače, pa odveo Aston Vilu u polufinale