NEMANJA MATIĆ ZA "NOVOSTI": Biće spektakl sa Milanom

Ž. UROŠEVIĆ

11. 03. 2021. u 07:07

DERBI meč između bivših višestrukih prvaka kontinenta Mančester junajteda i Milana po svemu bi trebalo da pripada Ligi šampiona, ali će se spletom okolnosti odigrati u Ligi Evrope.

НЕМАЊА МАТИЋ ЗА НОВОСТИ: Биће спектакл са Миланом

ODLUKA Nemanja Matić (M. junajted) i Olmo (Lajpcig)/FOTO: EPA

Akter današnje poslastice osmine finala (18.55) na "Old trafordu" biće i bivši srpski reprezentativac Nemanja Matić, iskusni vezista koji blista ove sezone u dresu "đavola".

Naš as, kao i svi u redovima engleskog velikana, svestan je kvaliteta protivnika, koji je u prethodnoj rundi tesno izbacio Crvenu zvezdu.

- Biće teško - rekao je za "Novosti" Matić, koji već četvrtu sezonu nosi dres Junajteda. - Milan napreduje iz dana u dan, biće to dva meča spektakla.

Nemanja, zajedno sa Brunom Fernandešom, Markusom Rašfordom i ostalim zvezdama Mančestera, u dobrom raspoloženju ulazi u dvoboj sa Italijanima. U nedelju su bili bolji od gradskog rivala Sitija na "Etihadu", kada su slavili sa 2:0 protiv lidera prvenstva.

- Važna je bila pobeda u derbiju. Bitno je da do kraja smanjujemo bodovnu razliku između nas i Mančester sitija - zaključio je Matić.

Do kraja šampionata je ostalo još deset rundi, a 32-godišnji Matić se sa Junajtedom nalazi na drugom mestu tabele engleskog šampionata.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)