LALATOVIĆ LJUT NA UPRAVU: Opet su igračima obećali pare, Vojvodina u ovom trenutku ne zaslužuje Evropu

S.B.

08. 02. 2021. u 20:15

FUDBALERI Vojvodine nisu stupili u štrajk koji su najavili u petak uveče posle poraza od TSC (0:1), jer im nisu isplaćene tromesečne zarade.

ЛАЛАТОВИЋ ЉУТ НА УПРАВУ: Опет су играчима обећали паре, Војводина у овом тренутку не заслужује Европу

FOTO: N. Karlić

Imali su slobodan vikend, a juče u 14 časova, posle sastanka u svlačionici, izašli su na teren fudbalskog centra "Vujadin Boškov" i po uputstvima kompletnog stručnog štaba, predvođeni strategom Nenadom Lalatovićem, trenirali po programu.

- Uprava je opet obećala ...- kaže Lalatović. - Situacija ne valja, igrači su rastrojeni, ja opet pričam, a svi sve znaju. Momci vole klub, dolaze, bore se i pored svih problema koje smo imali pred utakmicu sa TSC. Tu smo sami sebi dali gol, a tragedija je da se niko od klupskog rukovodstva nije obratio igračima, koji su sami, a obećanja nisu ispunjena.

VUČEVIĆ: A DA SMANjE PLATE?

UPITAN o kašnjenju zarada u FK Vojvodina, gradonačelnik Miloš Vučević poželeo je superligašu dobar nastavak prolećne sezone i najavio da će Grad nastaviti da pomaže, ali je i podsetio da klub igra na gradskom stadionu bez dinara troška.

- Koliko je meni poznato klubovi žive i od prodaje igrača, a ne samo od čekanja da neko odreši kesu. Najlakše je reći kako im pare nisu dali grad ili "Srbijagas", a bilo bi lepo da u skladu sa evropskim trendom, kažu i da li će smanjiti plate u klubu i tako pokazati solidarnost prema društvu posle bezmalo godinu dana borbe sa koronom.

Lalatović je naglasio da su fudbalska pravila jasna, i da kada ekipi ne ide, trener ustupa mesto drugom, pa isto to očekuje od rukovodstva da prepusti pozicije sposobnijima.

- U ovom trenutku, Vojvodina ne zaslužuje Evropu, za razliku od TSC i Čukaričkog, kod kojih je sve potaman. Naša uprava ni na utakmice ne dolazi, čak ne sme da se izvini igračima, koji su razočarani. Duguju im se tri plate, a smatram sramotnim da se pozamljuje od FSS. To govori koliko smo mi sposobni, a želimo Evropu. Sve to je neverovatno, ali istinito - rekao je u svom stilu Lalatović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri