VOJVODINA STALA U ODBRANU FUDBALERA: Podrška policiji, zaštita igračima

S.B.

04. 02. 2021. u 18:46

UPRAVNI odbor fudbalera Vojvodine je na današnjoj, hitno zakazanoj sednici, koja je trajala gotovo dva časa, pružio apsolutnu podršku policiji u rasvetljavanju svih činjenica slučaja u kojem je juče novosadski fudbaler Mladen Devetak bio meta reketiranja.

ВОЈВОДИНА СТАЛА У ОДБРАНУ ФУДБАЛЕРА: Подршка полицији, заштита играчима

Foto J. Grujić

Naime, pripadnici Policijske uprave u Novom Sadu su u sredu popodne, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično delo iznude u pokušaju nad fudbalerom Vojvodine Devetkom, uhapsila D.B. (31), osobu koja je navodno bliska pojedinim članovima klupskog rukovodstva. Sumnja se da je uhapšeni tražio 40.000 evra od fudbalera. Vojvodina se, kako je i navedeno u saopštenju kluba, u potpunosti ogradila od postupka privedenog lica. 

- Bitno je da smo brzo reagovali i hitno zakazali sednicu klupskog rukovodstva na kojoj smo jednoglasno podržali nadležne organe da ceo slučaj ispitaju do kraja i da apsolutno sve utvrde – ističe Dragoljub Samardžić, predsednik Upravnog odbora kluba sa "Karađorđa" i dodao:

-  Takođe, klub je stao u apsolutnu zaštitu svih svojih članova, igrača i članova stručnog štaba, kako bi se što bolje i na miru pripremili za sutrašnju utakmicu na startu jesenjeg dela prvenstva, ali i ubuduće.

Samardžić je takođe naglasio da se klub ogradio od svih dešavanja i najoštrije osudio čitav nemio događaj.

- Upravni odbor kluba čvrsto stoji iza fudbalera Mladena Devetka, kao  i svih ostalih fudbalera  Vojvodine, koji uživaju puno poverenje i imaju podršku od strane tog klupskog organa – istakao je Samardžić.

Uhapšeni se tereti za krivično delo iznude u pokušaju, određeno mu je zadržavanje od 48 časova i u tom roku biće priveden Višem javnom tužilaštvu u Novom Sadu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba