ZVEZDIN STUB ODBRANE: Imponuje što ne primamo golove

Novosti online

29. 01. 2021. u 12:19

FUDBALER Crvene zvezde Miloš Degenek rekao je danas da veruje da je njegova ekipa dosadašnji deo priprema odradila na pravi način i da je spremna za nastavak sezone.

ЗВЕЗДИН СТУБ ОДБРАНЕ: Импонује што не примамо голове

Foto: N. Paraušić

"Za sada sve protiče u najboljem redu. Odradili smo oba dela priprema na pravi način, imamo još nekoliko dana, generalnu probu i verujem da smo spremni za nastavak sezone", rekao je Degenek za sajt kluba.

Po njegovim rečima, najvažnije je da su svi u timu zdravi i da svi rade dobro.

"Moramo konstantno da napredujemo kako bismo pokazali da imamo mesto u ekipi. Niko nije siguran starter, svi smo na sjajnom nivou i borimo se za mesto u timu. Ponavljam, zdrava konkurencija nas tera da napredujemo", rekao je Degenek.

On je naveo i da je zadovoljan zbog tri dosadašnja trijumfa, a posebno zbog toga što crveno-beli nisu primili gol.

"Kao odbrambenom igraču mi imponuje što nismo primili gol. Uvek gledamo da sačuvamo našu mrežu u potpunosti, ali naravno i da pobedimo. Sve tri utakmice smo dobro odradili, bili stabilni, pravili šanse i nismo popuštali. Ne pristupamo mečevima kao da su prijateljski, već gledamo svaku utakmicu takmičarski", rekao je Degenek.

"Idemo u dobrom pravcu da budemo još bolji nego jesenas i da svi zajedno, ponovo, kreiramo lepe priče i ostvarujemo visoke ciljeve", zaključio je on.

Fudbaleri Crvene zvezde će prolećni deo sezone početi 7. marta gostovanjem Novom Pazaru.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO JE KAO DA SMO OSVOJILI PEHAR! Gasperini nakon izbacivanja Liverpula iz Lige Evrope