PARTIZANOV VEGAN MILOŠ JOJIĆ: U pauzama grickam proteinske čokoladice - ima snage za sve napore! (VIDEO)

Novosti online

20. 01. 2021. u 18:22

ПАРТИЗАНОВ ВЕГАН МИЛОШ ЈОЈИЋ: У паузама грицкам протеинске чоколадице - има снаге за све напоре! (ВИДЕО)

Foto: M.Vukadinović

FUDBALERI Partizana se za nastavak šampionske trke u Turskoj, a slobodno vreme koriste kako bi se odmorili, ali i otkrili nešto zanimljivo o svojim karijerama.

Povratnik u redove crno-belih Miloš Jojić je jedan od igrača koji se hrani veganski, odnosno, ne konzumira ništa životinjskog porekla, ali mu ne fali snage i energije, čak i u fazi priprema kada se telo najviše troši. On je takođe pohvalio i uslove u Beleku, a naročito ishranu.

- Izbor hrane je odličan, svako može da izabere šta preferira, da li jede meso ili ne. I za mene koji ne jedem meso ima dosta toga. Obradović me prati u stopu, ne kaska i neka kaže da li ima snage – pričao je Jojić na šta je Obradović dobacio: „Jeo u Meku“ – za smeh svih prisutnih.

Jojić je pokazao kako se ekipa opremila u Beogradu i ponela grickalice u Tursku. Međutim, to nisu klasične grickalice već proteinske čokoladice bez šećera, zakuske od organskih jabuka, a otkrio je i da čita knjige.

- Imam snage, dobro se osećam, nisam preterano umoran iako je ta faza priprema da naporno radimo. Razlika između ručka i večere je relativno dugačka. Imamo užinu tu na spratu, ali ja preferiram stvari koje sam poneo iz Beograda – rekao je Jojić.

Ivan Obradović je iskoristio priliku da se našali i da pokaže "organsku pastu za zube" koju pozajmljuje od Jojića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)