SJAJNE VESTI NA POČETKU GODINE: Srbin iz Ciriha pobedio rak!

Novosti online

01. 01. 2021. u 22:30

SJAJNE vesti dolaze iz Ciriha. Srpski fudbaler Vasilije Janjičić pobedio je rak!

СЈАЈНЕ ВЕСТИ НА ПОЧЕТКУ ГОДИНЕ: Србин из Цириха победио рак!

Foto: Jutjub

Ovaj 22-godišnak sa švajcarskim pasošem je posle tri meseca terapija pobedio opaku bolest koja mu je dijagnostifikovana tokom leta prošle godine.

Janjičić je u julu saznao da ima rak, i to malo pošto je iz Hamburgera prešao u Cirih, da bi u septembru morao da bude podvrgnut intenzivnom lečenju.

- Za mene lično, to je najgora godina u životu. Ne želim previše da trošim reči na nju, ali ću poručiti da je izgubila. Ali želim da 2021. započnem dobrim vestima, a to je da sam posle tri meseca hemoterapija i dve operacije pobedio rak - napisao je Janjičić i dodao:

- Hvala svima, a posebno porodici koja je bila uz mene. Veliko hvala mojim saigračima iz Ciriha, mom bivšem klubu HSV-u, švajcarskom nacionalnom timu i svima koji su me podržavali. Srećan sam što sam zdrav i neverovatno srećan što ću opet moći da igram fudbal - naveo je ovaj fudbaler.

Treba reći da je momak rođen u Cirihu  prošao sve kategorije u reprezentaciji Švajcarske.

Časopis "Four Four Two" svojevremeno ga je uvrstio među 50 najvećih talenata Evrope. Imao je kontakte sa Fudbalskim savezom Srbije, ali kako je sam rekao zvaničan poziv da zaigra za našu reprezentaciju nije dobio.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VUČIĆ RASTURIO LAŽI LAŽNE DRŽAVE U NJUJORKU: Istina o Kosovu i Metohiji odzvanjala salom - Priština stvara nepodnošljive uslove za život Srba