KLOP NEKA GA SE PLAŠI: Stiven DŽerard sanja klupu Liverpula

Novosti online

26. 12. 2020. u 20:22

STIVEN Džerard je igračka legenda Liverpula, a navijači su svesni da će kad-tad sesti na klupu, međutim to trenutno nije moguće jer Jirgen Klop čini čuda...

КЛОП НЕКА ГА СЕ ПЛАШИ: Стивен Џерард сања клупу Ливерпула

Foto: EPA-EFE/Ian MacNicol / POOL

Mladi engleski strateg odlično vodi Rendžers, a normalno sanja da će se vratiti na "Enfild".

Jirgen Klop mu neće tako lako prepustiti svoje mesto pošto su rezultati u njegovoj eri fantastični, pa tako i sada jurišaju ka šampionskoj tituli. Ipak, ne planira Nemac da do kraja života vodi "redse", tako da je već istakao da ga možemo očekivati još četiri sezone u Liverpulu.

"Naravno da mi je to san, jer mi Liverpul znači sve, ali imamo jednog, ako ne i najboljeg menadžera na svetu koji je bio apsolutno neverovatan otkako je ušao na klupska vrata".

"Uspesi koje je nizao poslednjih nekoliko godina znače da je Liverpul na fantastičnom mestu. Neka se tako nastavi. Klub je bio apsolutno neverovatan tokom moje igračke karijere, još gledam sve utakmice, moje veze su i dalje vrlo jake, još imam bivše saigrače koji igraju u timu. Veoma je teško predvideti budućnost", poručio je Stiven Džerard.

Zanimljivo je da je legendarni kapiten "redsa" veoma skroman, želi da napreduje kao trener, a ne da dolazak na klupu zasluži samo igračkim stažom.

"Samo zato što sam bio dobar igrač Liverpula i imao karijeru koju sam imao, ne mora nužno da znači da ste sledeći na redu za menadžera, niti da ste najbolja osoba za taj posao", kazao je odmereno Džerard, pa poručio:

"Vrlo dobro znate, a i ja sam svestan, ako jednog dana taj posao bude dostupan, biće red dugačak kilometar, prepun vrhunskih menadžera".

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade