POTRESNA PRIČA SUPRUGE SLAVNOG ITALIJANA: Paolo, idi sada, previše si patio

Novosti online

10. 12. 2020. u 16:23

ITALIJA je u šoku pošto je posle duge i teške bolesti preminuo jedan od najvećih fudbalera koje je ova zemlja ikada imala. 

ПОТРЕСНА ПРИЧА СУПРУГЕ СЛАВНОГ ИТАЛИЈАНА: Паоло, иди сада, превише си патио

Foto Instagram

Paolo Rosi nas je napustio, a njegova supruga Federika Kapeleti ispričala je potresnu priču o tome kako je legendarni fudbaler preminuo posle duge borbe sa rakom pluća.

"U momentu kada je umirao i nije želeo da ode zagrlila sam ga čvrsto i rekla mu: "Paolo, idi sada, previše si patio. Napusti ovo telo i idi.Uradio si i previše". Posle toga je momentalno zaspao", rekla je Federika.

Ona je poznata italijanska novinarka, a posle tragične smrti svog supruga istakla je da je on bio zaista jedinstvena osoba. Velikan koji je bio skroman i koji je svima pridavao istu važnost. 

"Nije lako sažeti kakav je Paolo bio. Jedinstvena ličnost, puna optimizma i u najtežim momentima. Bio je veliki, a u isto vreme jednostavan. Na isti način je pričao sa predsednicima i sa običnim ljudima u supermarketu. U tome je bila njegova veličina. On je osoba koja je toliko toga naučila naše ćerke", rekla je potresena Federika. 

Rosi je tokom svoje karijere uradio mnogo toga, ali je najpoznatiji po neverovatnom nastupu na Svetskom prvenstvu 1982. godine u Španiji, gde je praktično sam doneo trofej "Azurima".

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a