SRBIJA DOBIJA NOVOG SELEKTORA: Bivši trener Zvezde blizu užarene klupe "orlova"

Novosti online

04. 12. 2020. u 13:08

PROMAŠENI penal Aleksdandra Mitrovića je označio kraj ere Ljubiše Tumbakovića na klupi reprezentacije Srbije.

СРБИЈА ДОБИЈА НОВОГ СЕЛЕКТОРА: Бивши тренер Звезде близу ужарене клупе орлова

Foto: N.Paraušić

Skoro da se bivši trener Partizana i još uvek selektor “orlova” nije ni ohladio krenulo je sa licitacijom novih imena za možda najteži posao u Srbiji.

Dragan Stojković Piksi, Veljko Paunović, pa i Ivan Jovanović, čak i u nekim suludim idejama i Arsen Venger su bili u priči oko selektorske fotelje.

Čini se da je ipak izbor pao na Vladana Milojevića, koji je na korak od posla u FSS.

Milojević je sa Zvezdom ostvario istorijske uspehe za dve i po godine na klupi. Za to vreme je faktički osvojio tri titule, igrao dva puta Ligu šampiona i jednom Ligu Evrope, kada je izborio i evropsko proleće.

On je od februara trener Al Ahlija iz Saudijske Arabije, gde je već želeo da napusti klub svojevremeno posle određenih problema sa gazdama, ali je na kraju ostao.

Milojević ima ugovor sa Al Ahlijem do leta 2021. godine, tako da nije ugovorom obavezan na duži period, tako da to ne bi trebalo da bude velika prepreka ka njegovom dolasku na kupu orlova.

A pre nego što stigne konačna odluka o selektoru Srbija će 7. decembra u ponedeljak saznati ko su joj potencijalni rivali u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a Skupština FSS je zakazana za 20. decembar, kada bi trebalo da se donesu odluke o daljoj budućnosti Fudbalskog saveza Srbije.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (18)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a