TSC PRED PARTIZAN: Crno-beli su skup odličnih igrača, ali sve je na nama

Beta

27. 11. 2020. u 13:11

TRENER fudbalera TSC-a iz Sente Zoltan Sabo prepustio je danas ulogu favorita Partizanu, ali je izrazio nadu da njegova ekipa može do pozitivnog rezultata.

ТСЦ ПРЕД ПАРТИЗАН: Црно-бели су скуп одличних играча, али све је на нама

FOTO: N. Paraušić

- Verujem u svoju ekipu i mislim da možemo da iznenadimo favorizovani Partizan. Biće svakako teško, Partizan je skup odličnih igrača, imaju odličnog trenera i u pozitivnom su nizu. Mi se, ipak, ne plašimo, isprsićemo se i videćemo koliko ćemo uspeti da postignemo", rekao je Sabo u najavi utakmice.

TSC će u nedelju od 17.00 igrati kao domaćin u Senti protiv Partizana, u 16. kolu Super lige Srbije.

Napadač Nenad Lukić je istakao da će to biti veoma teška utakmica.

- Oni u poslednje vreme primaju jako malo golova, a mi s druge strane igramo napadački fudbal i trudićemo se da postignemo jedan gol više. Nadam se da ćemo biti na dobrom nivou jer u nekim prethodnim utakmicama i kada smo dobro igrali nismo postizali golove, promašivali smo velike šanse", kazao je Lukić.

Golman Nenad Filipović takođe je ocenio da je Partizan favorit, ali je naveo da veruje u ekipu TSC-a i da može da se suprostavi crno-belima.

- Sve je na nama, dobra je atmosfera u ekipi, nadam se jednoj dobroj utakmici i da ćemo pokazati igru koja nas je krasila do sada. U tom slučaju verujem da rezultat neće izostati", rekao je Filipović.

TSC posle 15 kola zauzima deveto mesto na tabeli srpskog prvenstva sa 21 bodom, dok je Partizan, sa 32 boda, na drugoj poziciji.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

GRCI, BIVŠA BRAĆO, OVO VAM NEĆEMO OPROSTITI: Nemanja Matić, besan zbog Kosova, poslao brutalnu poruku lažnim prijateljima