STOJKOVIĆ: Mi smo medicinski fenomen kada smo ovo uprskali! Da li su svesni kakvu su šansu propustili?

Novosti online

14. 11. 2020. u 16:31

СТОЈКОВИЋ: Ми смо медицински феномен када смо ово упрскали! Да ли су свесни какву су шансу пропустили?

FOTO: AP

LEGENDARNI srpski fudbaler Dragan Stojković Piksi prokomentarisao je fijasko Orlova protiv Škotske.

Stojković je još u najavi utakmice govorio je da Srbija mora da pobedi pošto nije mala lakšu priliku od EP pre dve decenije.

"Da nam je neko na početku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo dao da sami smislimo najlakši put da se plasiramo, pa ne verujem da bi nam palo na pamet nešto jednostavnije nego pobediti Škotsku u Beogradu. Nije mi jasno kako su odigrali, šta su uradili i da li su svesni kakvu su šansu propustili", rekao je Dragan Stojković za "Informer".

"Ako nismo sad uspeli da se plasiramo na EURO, pa kad ćemo?", pita se Piksi i dodaje:

"Rekao sam to pre utakmice, a sad mi je žao što sam u pravu - mi smo medicinski fenomeni kad smo ovo uprskali", dodao je Stojković

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (6)

Smederevac

14.11.2020. 16:51

Niko ne sme da kaze ime glavnog krivca za stanje u fudbalu a to je fk cz . I Piksi ne sme da dodje na stadion RM od huligana -da ne pricam o ..onom ..koga je cz poslala u Djenovu da napravi skalndal i da budemo prakticno izbaceni iz tad.kvalig.za Evropsko pr.

Zdeslav Vrdoljak

14.11.2020. 19:29

@Smederevac - Smederevac@ Glada se Zeks, i komentariše se tako što se misli tuđom glavom, i govori tuđim rečima. Bravo, salute.

Vlada

14.11.2020. 18:05

Čuj molim te ovog mislioca, koju je metaforu smislio, i sam joj se divi - medicinski fenomen! Druže Piksi, glupi igrači, glupi treneri, glupi ljudi iz saveza, glupe metafore, i rezultat je - gledaćemo druge, što je i pošteno.

Sveta

15.11.2020. 18:37

Sve dok u fudbalskoj reprezentaciji dominiraju fudbaleri koji igraju u stranim državama nećemo postići ni8kakav uspeh. Gastabajteri fudbaleri diođu u reprezentaciju da o tuđem trošku obiđu familiju, obiđu bivše devojke po splavovima i na teren ne mogu ni stopala podiću. Čuvaju se za strane mentore.