MELEG RAZOČARAN ODNOSOM NA "MARAKANI": Zvezda me htela tri prelazna roka, a onda su posle dva meseca rekli da ne računaju na mene

Novosti online

03. 11. 2020. u 09:05

DEJAN Meleg (26) bio je prvo pojačanje Crvene zvezde u leto 2017. godine, ali ispostavilo se je samo sedam puta oblačio dres kluba koji ga je platio 300.000 evra Kajzerisporu.

МЕЛЕГ РАЗОЧАРАН ОДНОСОМ НА МАРАКАНИ: Звезда ме хтела три прелазна рока, а онда су после два месеца рекли да не рачунају на мене

Foto: M.Vukadinović

Momak iz Bačkog Jarka raskinuo je ugovor sa crveno-belima ovog leta, nakon dve neuspešne pozajmice u Levadijakosu i Radničkom, pa će svoju karijeru pokušati da spase u opremi Borca iz Banjaluke koji ga je potpisao krajem prelaznog roka.

U intervjuu za lokalnu "Elta TV" osvrnuo se i na period u Crvenoj zvezdi kod Vladana Milojevića i šansu koju nije dobio, a smatra da je zaslužio.

- Malo je teško pričati o tome. Dobio sam poziv uprave i poziv trenera, svi su želeli da dođem u Zvezdu i ja sam mislio da je bio pravi momenat. Hteli su me i prelazni rok pre toga i prelazni rok pre toga i konačno se poklopilo, što kažu: treća sreća! Mislio sam da je pravo vreme, ali nažalost, posle samo dva-tri meseca tadašnji trener Milojević i cela uprava saopštili su mi da ne računaju na mene, što mi je malo nezamislivo - rekao je Meleg i dodao:

- Razočaran sam jer nisam dobio pravu šansu. To je istina i svi koji su bili u klubu ili su malo više upućeni u Crvenu zvezdu, to znaju. Ali, eto, nisam imao sreću da dobijem veću minutažu. Zvezda je pravila sjajne rezultate, ušla u Ligu šampiona i niko nije mogao da prigovora. Razočaran sam što su neki igrači dobijali veću minutažu i šansu, a ja nisam.

Ipak, kako sam kaže, nije ljut na tadašnjeg trenera Vladana Milojevića.

- Sama činjenica da je dva puta izborio Ligu šampiona, govori da se radi o sjajnom stručnjaku i dobrom treneru, koji radi detaljno i radi dosta analiza protivnika i samih nas igrača. Zvezda je u tom trenutku imala preko 30 igrača, a sigurno ih je preko 20 mislilo da treba da igraju i neki su bili nezadovoljni. To je možda bio najveći problem, ali i pored toga uspeli su da naprave rezultate i o Milojeviću samo lepe reči - jasan je bio Meleg.

Pre dolaska na Marakanu, Meleg je igrao za Vojvodinu, Ajaks i Kajzeri, dok je kao igrač Zvezde bio na pozajmici u Levadijakosu i Radničkom iz Niša.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)