PRODUŽENA SERIJA NOVOSAĐANA: Proleter na krilima mladosti savladao Radnički u Pirotu

Novosti online

21. 10. 2020. u 21:09 >> 21:17

FUDBALERI Proletera su se golovima Galića i Gluščevića pobedom nad Radničkim u Pirotu (2:0) plasirali u narednu rundu Kupa Srbije.

ПРОДУЖЕНА СЕРИЈА НОВОСАЂАНА: Пролетер на крилима младости савладао Раднички у Пироту

FOTO: AP

Ponovo se posle Subotice ,Novog Sada i Beograda i u Pirotu čula pobednička pesma Adrijana koju će i u narednim mečevima momci trenera Žigića tražiti.Pokazao je i kominovan sastav mlađeg novosadskog superligaša sa čak 9 bonusa da je respektan mnogim klubovima da se na nadolazeću mladost mora ozbiljno računati.

Protiv Radničkog  je  debitovao Jovan Milošević sa 16 godina i 6 dana. I poslednje pojačanjeNikola Gluščević (19) koji je stigao iz Sevilje golom u prvoj zvaničnoj utakmici pokazao je da će biti veliko pojačanje.

"Neizmerno sam srećan što je moj debi u dresu Proletera, ovekovečen prvim golom a što je najbitnije uspeli smo da prebrodimo prvu prepreku u Kupu. Sjajna smo ekipa , iskustva i nadolazeće mladosti koja će kroz prvenstvo dokazati kvalitete. Ovo je bio tek početak našeg uspona. Biće još puno prilika za radovanje istakao je na kraju Gluščević i najavio još golova u protivničkim mrežama", rekao je Milošević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju