STANKOVIĆ POSLE REMIJA: Bilo je igre unazad, a to nismo spremali

Č. V.

18. 10. 2020. u 19:22

VEČITI derbi 163. po redu završen je bez pobednika, rezultatom 1:1, a utiske posle utakmice izneo je trener crveno-belih Dejan Stanković.

СТАНКОВИЋ ПОСЛЕ РЕМИЈА: Било је игре уназад, а то нисмо спремали

FOTO: N. Paraušić

Sigurno da bi strateg kluba iz Ljutice Bogdana bio zadovoljni da je su njegovi igrači pobedili, ali opet ne može biti nezadovoljan, s obzirom na to da je Zvezda jurila rezultat od 5. minuta.

- Bilo je momenata kojim sam zadovoljan. Poklonili smo prvi gol. Smogli smo snage da idemo dalje. Imali smo posle par šansi. Tvrda utakmica, baš kako treba da bude derbi - rekao je Stanković i dodao:

- Mislim da smo trebali da iskoristimo dobru formu. Bilo je igre u nazad, to nismo spremali. Ja nemam problem sa time da se pogreši, čestitam momcima na osvojenom bodu. Gubili smo utakmicu. Moglo je ne daj bože da bude i 2:0, 3:0, imali smo i mi svojih šansi, stativu,gol glavom Dijega...

Mladi štoper Zvezde Strahinja Eraković je napravio veliku grešku i tako omogućio rivalu da povede, ali Stankoviće je stao u odbranu 19-godišnjaka.

- Greške su sastavni deo fudbala i na njima se uči. On je mlad i ovo može samo da mu bude škola za dalje. Ne menjam mišljenje o njemu, spreman je da igra za Crvenu zvezdu i ima kvalitet. Nema lepše stvari nego igrati večiti derbi. Svi greše, a bitno je da iz toga izađeš jači - poručio je strateg šampiona Srbije.

Podsetimo, Partizan je poveo u 5. minutu preko Filipa Stevanovića, izjednačenje gostima doneo je Aleksandar Katai koji je iskoristio penal u 74. minut.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!