ZVEZDA BEZ SANOGA U LUČANIMA - MILIJAŠ: Mladost je kvalitetan tim, od nas sve zavisi!

Novosti online

25. 09. 2020. u 14:46

FUDBALERI Crvene nzvezde igraju protiv Mladosti u Lučanima.

ЗВЕЗДА БЕЗ САНОГА У ЛУЧАНИМА - МИЛИЈАШ: Младост је квалитетан тим, од нас све зависи!

Foto: EPA-EFE/ SAVVIDES PRESS

Meč se igra sutra od 18 časova, nekadašnji kapiten crveno-belih rekao je da Zvezdu sutra očekuje težak meč, ali da od izabranika Dejana Stankovića zavisi ishod duela. 

- Očekuje nas teško gostovanje, igramo protiv Mladosti iz Lučana, poznato je da oni igraju dobro kod kuće. Svesni smo da da neće biti lako, ali isto tako postoji velika želja i znamo šta nam je cilj, a to su nova tri boda u prvenstvu. Dueli pred evropske utakmice su uvek teški, međutim skoncentrisani smo samo na sutrašnji meč i verujem da ćemo uspeti da dođemo do pobede – istakao je Nenad Milijaš. 

On se potom osvrnuo na povratak Nenada "Neška" Milovanovića na klupu Lučanaca. 

- Neško Milovanović je dugo bio trener, sada se vraća, svi ga cenimo i poštujemo, imaće veliki motiv protiv Crvene zvezde da se dobro pokažu i odigraju kvalitetno. Nije lako igrati u Lučanima, sa druge strane sve zavisi od nas, analizirali smo način njihove igre i ukoliko uđemo dobro u meč verujem da neće biti problema da ostvarimo i devetu pobedu u prvenstvu.

Utakmicu će zbog povrede propustiti Seku Sanogo, a Milijaš otkriva kakav je status Miloša Degeneka. 

"Sanogo je imao problem sa zglobom, ne znam koliko on može, Boaći je povređen. Sigurno ko izađe na utakmicu biće najbolji. Miloš je sa nama, trenira, tu je, dok se to ne desi, nećemo da razmišljamo o dovođenju novog štopera",  rekao je Milijaš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna