NENAD BJEKOVIĆ: Da je neko u FSS protiv Partizana, ne bih bio tu

Tanjug

11. 09. 2020. u 15:13

НЕНАД БЈЕКОВИЋ: Да је неко у ФСС против Партизана, не бих био ту

Foto: N.Paraušić

DVE i po godine sam u Savezu, ali da sam jednog sekunda osetio da neko nešto radi protiv Partizana, ni sekund se u tom savezu ne bih zadržao. Ni sekund. Naprotiv, ja vidim nešto sasvim drugo, izjavio je potpredsednik FSS Nenad Bjeković.

Legendarni fudbaler, trener i direktor crno-belih u velikom intervjuu za Sportski žurnal istakao je da je besmisleno da nekome dokazuje da FS S ne radi protiv Partizana to je besmisleno.


Na tvrdnje rukovodstva Partizana u saopštenju da neko radi protiv crno-belih i da je namirisao klub kao svoj plen, Bjeković kaže da se ne oseća prozvanim jer to nema blage veze.

- Pomešali su lončiće. Ponavljam, kritikovao sam i Savez i sudije, ali sam imao meru i kad ne osvojim titulu ne vadim se na Savez i sudije, nikad to nisam želeo. Uvek sam gledao samo u svoje dvorište, nikad u tuđe. I to me je sve više inspirisalo da stvaramo rezultate".

Odbacio je i ocene da se u Savezu loše radi što potvrduju rezultati.

- Oni prozivaju savez, a reprezentacija je igrala na dva najveća poslednja takmičenja: Svetskom prvenstvu u Rusiji i Evropskom prvenstvu za mlade reprezentacije u Italiji. Evo i sada se nalazimo u završnoj fazi kvalifikacija i za naredno Evropsko prvenstvo i sad neko priča o našem lošem radu, a da ne pričam o ulaganju u infrastrukturu, u stadione, terene", poručio je Bjeković.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)