ZASIJAO STADION FK RADNIK: Novi reflektori na terenu fudbalskog kluba iz Bijeljine (FOTO)

V. Mitrić

03. 09. 2020. u 07:39

FUDBALSKI klub „Radnik“ odigrao je protiv FK „Sarajevo“ na Gradskom stadionu drugu premijerligašku utakmicu pod novim reflektorima.

ЗАСИЈАО СТАДИОН ФК РАДНИК: Нови рефлектори на терену фудбалског клуба из Бијељине (ФОТО)

Foto: V. Mitrić

Projekat vredan više od 1,2 milion konvertibilnih maraka zajedno su finansirali grad Bijeljina, u iznosu od 900.000 KM, FIFA i Fudbalski savez BiH su obezbedili sijalice za reflektore, a montiranje reflektora u iznosu od 215.000 KM, takođe, je bila obaveza FSBiH.

Nakon probnog perioda korišćenja, reflektore je zvanično na upotrebu predao gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Gradonačelnik Mićo Mićić upalio reflektore/Foto: V. Mitrić

- Bijeljina nosi titulu Evropskog grada sporta za 2020. godinu, a novo lice Gradskog stadiona je odlična potvrda toga. Verujemo i da će novi ambijent dati više snage „Radniku“ da ostvaruje bolje rezultate u Premijer ligi, kao i da će uskoro biti i publika na tribinama. Ovo neće biti jedina investicija na kompleksu Gradskog stadiona i sada sledi izgradnja terena sa veštačkom travom koji će takođe sufinansirati Grad Bijeljina (200.000 KM) i FSBiH (260.000 KM), a izrađen je i projekat istočne tribine. Ovo ne samo da će omogućiti bolje uslove za treninge i utakmice seniora „Radnika“, već i omladinskih pogona – ocenio je gradonačelnik Mićić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024