ZASIJAO STADION FK RADNIK: Novi reflektori na terenu fudbalskog kluba iz Bijeljine (FOTO)

V. Mitrić

03. 09. 2020. u 07:39

ЗАСИЈАО СТАДИОН ФК РАДНИК: Нови рефлектори на терену фудбалског клуба из Бијељине (ФОТО)

Foto: V. Mitrić

FUDBALSKI klub „Radnik“ odigrao je protiv FK „Sarajevo“ na Gradskom stadionu drugu premijerligašku utakmicu pod novim reflektorima.

Projekat vredan više od 1,2 milion konvertibilnih maraka zajedno su finansirali grad Bijeljina, u iznosu od 900.000 KM, FIFA i Fudbalski savez BiH su obezbedili sijalice za reflektore, a montiranje reflektora u iznosu od 215.000 KM, takođe, je bila obaveza FSBiH.

Nakon probnog perioda korišćenja, reflektore je zvanično na upotrebu predao gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić.

Gradonačelnik Mićo Mićić upalio reflektore/Foto: V. Mitrić

- Bijeljina nosi titulu Evropskog grada sporta za 2020. godinu, a novo lice Gradskog stadiona je odlična potvrda toga. Verujemo i da će novi ambijent dati više snage „Radniku“ da ostvaruje bolje rezultate u Premijer ligi, kao i da će uskoro biti i publika na tribinama. Ovo neće biti jedina investicija na kompleksu Gradskog stadiona i sada sledi izgradnja terena sa veštačkom travom koji će takođe sufinansirati Grad Bijeljina (200.000 KM) i FSBiH (260.000 KM), a izrađen je i projekat istočne tribine. Ovo ne samo da će omogućiti bolje uslove za treninge i utakmice seniora „Radnika“, već i omladinskih pogona – ocenio je gradonačelnik Mićić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Popaj

03.09.2020. 09:39

Zgadili su mi se ovi nasi političari i sijalica se ne moze ugraditi be znjih i da oni ne dodju prvi je upaliti,, pa niste napravili Ajfelov toranj pa dolazite na otvaranje to su obični reflektori na stadionu gadje ih na zapodu ima i na seoskom igralistu,, napravite tribine i pokrite ih gospodo ako hocete navijaci dodju pa kad neko sa djecom dodje da ne kisne a igrati se moze i po danu sve naopako nesto radite,,