JOŠ JEDAN IGRAČ NAPUŠTA BARSELONU: Vidal je sledeći

Novosti online

01. 09. 2020. u 08:51

JOŠ jedan fudbaler koji će ovog leta napustiti Barselonu mogao bi biti Arturo Vidal.

ЈОШ ЈЕДАН ИГРАЧ НАПУШТА БАРСЕЛОНУ: Видал је следећи

foto: EPA

Posle odlaska Ivana Rakitića u Sevilju i Kumanove objave da ne računa na Vidala Čileanac je odlučio da se oprosti od ekipe sa “Kamp Noua”, piše španska “Marka”.

Milano i Juventus su klubovi koji su zainteresovani za Vidala, ali deluje da je Inter najveći favorit za obavljanje ovog transfera. „La Gazeta delo Sport“ osvanuo je sa naslovnom stranom na kojoj je fotografija veznog igrača sa naslovom: „Vidal kaže da. Dogovor sa Interom“.

Trener Antonio Konte pravi jezgro tima sa Vidalom i Čelsijevim Francuzom Kanteom, a obojica bi stigla u Inter prvo na pozajmicu, uz mogućnost otkupa ugovora.

Inter bi Vidalu ponudio dvogodišnji ugovor plus sa platom od šest miliona evra godišnje. Fudbaler je oduvek hvalio Kontea kao tranera.

Ni Juventus ne bi trebalo izbaciji iz trke za Čileancem. Insistirali su na vraćanju Vidala, koji je u Torinu igrao četiri sezone. Arturo je u intervjuu na Jutjubu pozitivno reagovao na interesovanje „Stare dame”.

- Andrea Pirlo bio je neverovatan dok je igrao, pa zamislite ga kao trenera. Ako me on ili klub pozovu, bio bih srećan. Veoma su mi dragi. Ali sada moram da budem miran – rekao je Vidal nedavno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri