MILOŠEVIĆ: Najzadovoljniji sam od početka sezone iako nije bila brilijantna igra

Novosti online

27. 08. 2020. u 23:26

TRENER crno-belih Savo Milošević rekao je posle utakmice da je poprilično zadovoljan izdanjem svoje ekipe i pobedom nad RFS-om od 1:0 u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

МИЛОШЕВИЋ: Најзадовољнији сам од почетка сезоне иако није била брилијантна игра

Foto: FK Partizan

- Poprilično sam zadovoljan, da ne hvalim sada igrače, jer sam skoniji kritikama. Psiholoski pristisak smo osetili. Protivnik mnogo bolji nego sto su mnogi mogli da pomsle. To smo videli u prvom poluvremenu. Ne može da se dobije lako. Pod velikim pritiskom smo bili. Najzadovoljniji sam od početka sezone iako nije bila brilijantna igra, iako smo mogli do drugog gola, kao kod šuta Sume. Ovako je slađe i bolje po nas zbog onoga što nas čeka - rekao je Milošević za RTS posle utakmice i dodao:

- Potpuno su dva različita takmičenja kada sve staje u jednu utakmicu. Ne možemo da težimo atraktivnoj igri, igramo na rezultat. Imali smo mnogo više ozbiljnih šansi. Ne može se očekivati uvek da damo četiri gola. Ova pobeda može po nas da bude bolja nego ona od 5:0 protiv Inđije.

Zadovoljstvo odrađenim poslom pokazao je i golman Vladimir Stojković koji je konačno stao među stative ove sezone.

- Samim tim što je prošlo dva meseca, zaželeo sam se fudbala. Teško psihološki, jer nije bilo posla. Te ubačene lopte, koncentracija 90 minuta, glavobolja će biti sigurno do sutra. Dobro sarađujemo, Banjak super izgleda, ide sve kako treba. Pritisak je bio prevelik, kao i ulog, zato je i prvo poluvreme izgledalo onako. Opipavali smo snage prvih 45 minuta. Kako je vreme prolazilo ulazili smo u samopouzdanje. Lepo je kada ne primamo golove. Svi se osećaju bolje - rekao je Stojković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!