NEKADAŠNjI arbitar i ekspert za suđenje Igor Radojičić analizirao je na TV ArenaSport sporne situacije iz prvog kola Linglong Superlige Srbije.

Komentari (10)

Petar Kg

04.08.2020. 10:12

Htedoh da pocnem recenicu sa : "Ja sam navijac tog i tog kluba ,ali".... medjutim ,necu ,zaista nije bitno ,jer muka mi je od oba kluba ! Bilo bi na mestu saopstenje zvezde ,da nece u naredna tri kola jos gori penal biti sviran zvezdi !!! Onda ce da se javi onaj partizanov bimbonja , pa ce da prodje dva ,tri kola ,pa ce da svirnu ofsajd i ako nije bio ,pa ce da se javi zvezdin glavonja i tako u nedogled ,a istina je jedna i bolna : sve ekipe treba da odustanu od prvenstva ,pa neka crveno i crno beli igraju jedni protiv drugih ,za opstinsku ligu beograda !!! Onda bi bimbonje i glavonje napustile fudbal ,jer u gradskoj ligi nema para ,ee onda ce moci da se igra fudbal u Srbiji... toliko!!!

Iznogud

04.08.2020. 10:15

Како ниједан експерт не коментарише Звездин пенал? Како увек иста два експерта коментаришу само Партизан? Због чега се хајка диже на очигледан пенал, два пенала, а са друге стране на 100% непостојећи Звездин пенал НИЈЕДАН експерт? Зна се због чега.

Pedja

04.08.2020. 15:32

@Iznogud - Drugar zato sto Zvezdin penal nije uticao na promenu rezultata u 87mom minute, toliko za tvoju informaciju, ako si realan shvatices.

Muki

04.08.2020. 16:09

@Pedja - "Pedja" kada su svirani penali protiv Indjije, a i verovatno nisu uticali na rezultat?? Pa prekontrolisi poslednje prvenstvo, nema utakmice da vam nisu svirali penal da bi vas pogurali ili da bi vam obezbedili "pobedu".Sudeci po prvoj utakmici u ovom novom prvenstvu potencijalno imate zagarantovano 38 penala.MALO LI JE?

Gagi

04.08.2020. 17:24

@Pedja - Drugar, seti se samo Indije. Taj penal na 18 metara, debelo je uticao na rezultat. Kao miševi ste ćutali. Vaša realnost je obojena crveno belom. Toliko. Ako si imalo realan, shvatićeš.

EvGenije

04.08.2020. 11:02

Voleo bih da mi fudbalska javnost Srbije, koja smatra da ovo nije bio penal, kaže zbog čega su onda dizali toliku galamu zbog nedosuđenog penala u korist Srbije na utakmici sa Švajcarskom na svetskom prvenstvu 2018? Jer, ovaj prekršaj je gotovo identičan onom - igrač je rvačkim zahvatom u šesnaestercu sprečen da skoči na nabačenu loptu. Pamti li ovde iko išta ili se, kao ribe, sećamo samo poslednje 3 minute?!

Sumadinac KG

04.08.2020. 12:37

E ovaj "ekspert" za sudjenje znamo dobro za koga "naginje"...Toliko je dao diplomatski odgovor, tako da na kraju nista nije rekao...Bio bi dobar za politicara...Pa reci bre covece KONKRETNO,... Ne smes..."prpa"...PS: Da ne zaboravim, penal je vise nego cist

ssoldat1

04.08.2020. 15:16

U komentarima onih koji nisu navijači baš je za očekivati ovako realne komentare."EvGenije"ti mi se činiš posebno "realan" pa bi te molio da još jednom pogledaš snimak prekršaja na Mitroviću koga su držala dva Švajcarca a u Kruševcu igrač nad kojim je napravljen penal kako "stručnjaci i realni"vidite sekundu pre vuče Napretkovog igrača ali to nije prekršaj.Vi ste možda stručnjaci i realni ali onda idite kod okulista da vam vid proveri.Inače sam apsolutno protiv bilo kakvog sukoba klubova u javnosti,što samo može pogoršati stanje u našem fudbalu.