IDEMO NA PRVO MESTO: Lazar Marković se nada šampionskoj sezoni Partizana

Tanjug

30. 07. 2020. u 10:49

FUDBALER Partizana Lazar Marković izjavio je da se nada da će crno-beli ove sezone osvojiti titulu u Superligi i da je spreman da vodi tim ka tom cilju.

ИДЕМО НА ПРВО МЕСТО: Лазар Марковић се нада шампионској сезони Партизана

Foto: FK Partizan

- Odradio sam dobro pripreme, bez povreda i pokušaću da pružim maksimum. Iz utakmice u utakmicu biću još bolji. Spreman sam. Nadam se da ćemo da osvojimo titulu. Kao što je rekao šef (Savo Milošević prim.aut), a slažu se i saigrači - idemo na prvo mesto, to nam je najbitnije. Imamo dobar tim, ako bude sve kako treba nadam se da ćemo da budemo šampioni - rekao je Marković u intervjuu za klupski sajt.

Bivši igrač Benfike, Liverpula i Fenerbahčea osvrnuo se i na svog saigrača i cimera Sašu Zdjelara.

- Strašan igrač, za lige petice. Znam da ima ponude, normalno je i što Partizan želi da ga zadrži. U svom Partizanu želim najbolje igrače, tako da bi najbolje bilo da uđemo u Lgu Evrope i osvojimo titulu, pa da vidimo šta i kako dalje."

Marković je govorio i o tituli svog bivšeg kluba Liverpula, koji je šampion postao posle 30 godina.

- Liverpul je jedan od pet najvećih klubova na svetu i zaslužuje titule, kupove, evropske trofeje… Normalno da sam čestitao, puno mi je srce kad bivši saigrači i prijatelji ostvaruju uspehe. Sa nekoliko igrača sam i dalje u kontaktu, neke nisam „zakačio”. Drago mi je što im super ide i želim im sve najbolje. Voleo bih da jednog dana u Ligi šampiona zaigraju moji klubovi: Partizan i Liverpul - zaključio je Marković.

Fudbaleri Partizana na startu nove sezone u Superligi igraće u subotu protiv Napretka u Kruševcu od 17.30.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri