ISKUSNI DIRIGENTI: Partizan u Kruševcu predvodi štoperski tandem Ostojić-Miletić

M. Blažić

29. 07. 2020. u 20:45

DOVEO je Partizan ovog leta dvojicu štopera, ali promena uslovljena odlaskom Strahinje Pavlovića u Monako biće regulisana iz kadra koji je izneo prethodnu sezonu.

ИСКУСНИ ДИРИГЕНТИ: Партизан у Крушевцу предводи штоперски тандем Остојић-Милетић

Foto: N. Paraušić

Pripremne utakmice na Zlatiboru i generalka protiv Proletera u Humskoj očigledno su otklonile sve dileme kod Save Miloševića oko startne postave za prvenstvenu premijeru protiv Napretka u Kruševcu.

Društvo Bojanu Ostojiću u centralnom delu odbrane praviće višegodišnji desni bek crno-belih Nemanja Miletić, dok će njegovo mesto uz aut-liniju zauzeti Aleksandar Lutovac.

Ova varijanta deluje kao jedina realna, imajući u vidu da je Frenk "Maki" Banjak tek pre sedam dana zadužio crno-belu opremu, a mnogo više zbog činjenice da je u redove srpskog vicešampiona došao "isceđen" iz Olimpije samo dan po završetku prvenstvenih obaveza u Sloveniji.

Pored njih trojice odbrambenu četvorku će činiti standardni levi bek Slobodan Urošević, dok će između stativa kao "bonus igrač" stajati mladi, dvadesetogodišnji čuvar mreže Aleksandar Popović. Drugi igrač koji ispunjava novo pravilo FSS da na terenu od prvog minuta moraju da se nađu dva igrača rođena posle 1. januara 1999. jeste Filip Stevanović.

Za kvarenje igre rivala i začetak napada Miloševićevog tima u Kruševcu će biti zadužen standardni tandem iz prethodne sezone Zdjelar-Natho. Mnogo veća gužva je u ofanzivnijem delu manevra, gde su za korak ispred ostalih trenutno Sejduba Suma i Takuma Asano, a jasno je da će znatnu minutažu tokom sezone imati Lazar Marković i dva "bonus igrača" Lazar Pavlović i Nikola Čolić.

Kada je najistureniji deo tima u pitanju, tu je sve kristalno jasno. Najveći teret bi kao i u sezoni 2019/2020. trebalo da podnese visoki Nigerijac Umar Sadik, ali je za razliku od prethodne jeseni sada postoji njegovog rasterećenja, s obzirom na to da su u kombinaciji za tim i Bojan Matić i mlađani Nikola Štulić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (2)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!