ŠKRIPI u napadu, neprijatno, kao kad se lome table stiropora i od tog zvuka vas podiđe jeza.

Komentari (4)

vojislav ilic

22.07.2020. 13:49

Tacno je to da doprinos Zvezdinig spiceva, od korone na ovamo je zanemarljiv, Pavkov ne moze da se prepozna, Boaci ne moze da odigra ni celo poluvreme a da se ne povredi,Tomane se nikad nije ni iskazao kao neko ko je pojacanje na tom planu, Vukanovic nedefinisan ali nisu svi oni zaboravili da igraju fudbal pitanje je o cemu se tu radi. Stankovic trazi nekog spica koji ce da uzme lopru sa centra i da dodje do protivnickog gola i da postigne pogodak a da li ima takvog i koliko kosta?. Protiv Metalca ( koji je takodje na pocetku priprema kao novajlija u SL)se videlo da kod Zvezde nesto ne stima u igri jer ako statisticki se moze konstatovati da je Borjan bio igrac sa najvecim posedom lopte a da po prirodi stvari Sanogo, Petrovic, Ivanic pa i Katai su bili skoro nezapazeni (Sanogo kada je imao loptu je bio dobar). Nije mi jasno da nasi bekovi dodju sa loptom do centra tu stanu i vrate loptu nazad stoperima ili Borjanu jer nemaju kome da je proslede i kako postici pogodak u takvoj igri.Tacno je to da je Metalac uglavnom igrao sa 11 igraca na svojoj polovini i tako ce vecina u SL igrati protiv ZC i Partizana i za takvu igru treba naci resenje. Nadamo se da ce Stankovic sa svojim strucnim stabom naci resenje do pocetka sezone. Pored ostalog fizikalije moraju biti na mnogo vecem nivou kod svih igraca.

Gall

23.07.2020. 09:14

Sto se tice Pavkova, budite realni i izracunajte koliko je minita proveo na terenu,!Ubacivan u igru na kasilcicu,cak i kad je zavuko dva gola liverpulu,nije bio u prvoj postavi!Sve je to radjeno da bi se prodao propali boaci,na kome je zveZda izgubila ogromne pare,niko ne pise koliko ukupno sa platom i obestecenjem kostaju zvezdu ovi raspali fudbaleri iz afrike,azije i ko zna odakle,i koliki je njigov ucinak?

vojislav ilic

23.07.2020. 14:57

Tesko ce to ici, cini se da u CZ nema nikakve strategije vec se sve radi stihiski. Kako drugacije protumaciti tu situaciju sa spicom napada u Zvezdi kada se o tome prica jos od zimskog prelaznog roka pa to prodje jalovo pa korona pauza 2.5 meseca i nastavak prvenstva i nove pripreme 2.5 meseca i danas se prica ista prica, pa prica, te ocemo da prodamo Boacija, Pankova i Tomanea te necemo i tako u nedogled a takkmicenja tek sto nisu pocela. Ali dobro jedino sto je uradjneo u tom periodu Mrkela je ponovo postavljen za sportskog direktora posle "uspesnih transfera" u oba pravca, to ne znaci da treba se zbog toga sekirati donece stihija neko resenje.