ULTRAS PARIZ PROKOCKAO POVERENJE PSŽ: Dobili dozvolu za povratak na stadion, a nisu poštovali protokol

Novosti online

20. 07. 2020. u 15:45

PSŽ je napravio probu i dozvolio svojoj navijačkoj grupi Ultras Pariz da prisustvuje pripremnoj utakmici protiv Beverena.

УЛТРАС ПАРИЗ ПРОКОЦКАО ПОВЕРЕЊЕ ПСЖ: Добили дозволу за повратак на стадион, а нису поштовали протокол

Stadion Park prinčeva foto: EPA

Međutim, grupa nije nosila maske i nije držala distancu na tribini čime je prekrišila pravila ponašanja tokom pandemije, i time nije ispunila očekivanja kluba.

Roman Mabil, vođa Ultras Pariz, posle kritika koje su iz kluba stigle na njegovu adresu razgovarao je sa članovima svoje grupe i javno priznao da su pogrešili, prenosi francuski “L ekip”:

- Podcenili smo entuzijazam koji je postojao. Prepustili smo se emocijama meča i povratku na stadion. Nismo se pokazali i u potpunosti se slažem da smo bili neodgovorni. Nedeljama već razgovaramo o tome kako da se vratimo na tribinu i da naš boravak na utakmicama bude bezbedan. Sa naše strane nije bilo loše namere.

PSŽ će u ponedeljak doneti odluku o prisustvu Ultrasa na prijateljskoj utakmici protiv Seltika u utorak.

- Klub bi voleo da budemo na utakmici. Izvodljivo je. Tražimo najbolju formulu. Pokušaćemo da pokažemo da smo sposobni i da imamo odgovorno ponašanje, čak i ako atmosfera trpi. PSŽ bi voleo da budemo na stadionu poštujući sva uputstva – rekao je Mabil.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA GLEDA I NE VERUJE: Evo šta će Belorusija da uradi zbog EURO 2024