PABLO ESKOBAR SE "PREVRĆE U GROBU"! Evo šta se dešava u Medeljinu (VIDEO)

Novosti online

22. 04. 2024. u 16:59

Kada je Pablo Eskobar, narko bos koji je postao poznat širom planete, iz Kolumbije "dirigovao" maltene svetskom trgovinom droge, "dirigovao" je i fudbalskim klubovima iz rodnog Medeljina. A sada se tamo dešavaju neverovatne stvari.

ПАБЛО ЕСКОБАР СЕ ПРЕВРЋЕ У ГРОБУ! Ево шта се дешава у Медељину (ВИДЕО)

Foto: Printscreen / X / P_Vasconcelos8

Još se po Južnoj Americi stariji ljubitelji fudbala sećaju skandala sa sudijom koji je delio pravdu na meču četvrtfinala Kopa Libertadores između Atletiko Nasionala, za koji se tvrdilo da je Eskobarov omiljeni klub (dok su drugi tvrdili da mu je podjednako stalo i do Independijente Medeljina, samo da neko od gradskih takmaca bude najbolji u Kolumbiji) i brazilskog Vasko da Game.

Nikada nije dokazano da je arbitar morao da "pomaže" domaćinu da pobedi (a kolumbijski tim je na kraju i pobedio sa 2:0), ali je ostalo upamćeno da je narko bos voleo da bude na centru igrališta, i u centru pažnje. Zato i dan danas na stadionu Atletiko Nasionala stoje nacrtane njegove siluete, u znak sećanja na svu pomoć koju je pružao klubu.


Međutim, čak ni u to, doba najveće moći opasnih i brutalnih kolumbijskih narko kartela, nije se dešavalo da neko nožem s tribine gađa fudbalera dok igra derbi.


A to se upravo sada desilo kada su se sastali Independijente Medeljin i Atletko Nasional.


Kada je fudbaler Atletika Pablo Sepelini krenuo da izvede korner, neko od navijača Independijentea je bacio mali nož ka njemu i - pogodio ga u glavu.


Pukom srećom, pomenuti fudbaler je prošao samo sa ogrebotinom, a evo i kako je ta neverovatna scena izgledala:


Inače, vodili su na tom meču i domaćini i gosti, na kraju je posle zanimljivih golova bilo 2:2...

... ali, na žalost i pristalica i jednih i drugih - to uopšte nije bila neka borba za titulu, kao u Eskobarovo vreme, već za prestiž.

Independijente je, naime, deveti na tabeli posle 18. kola, sa 26 bodova, a Atletiko Nasional tek trinaesti, sa pet manje. Vodi Deportes Tolima sa 38, ispred Santa Fea (34).

Bonus video: Početak velike tuče navijača pred 173. večiti derbi i brza reakcija policije

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)