"NIJE BILO LOŠE OVE ČETRI GODINE": Legendarni Tijago Silva napušta Čelsi

Novosti online

21. 04. 2024. u 13:45

Štoper Čelsija, Tijago Silva potvrdio je da napušta klub na kraju sezone.

НИЈЕ БИЛО ЛОШЕ ОВЕ ЧЕТРИ ГОДИНЕ: Легендарни Тијаго Силва напушта Челси

FOTO: Tanjug/AP

Malo ko je verovao tog leta 2020. godine da Silva u nogama ima još četiri sezone koje je odigrao na najvišem nivou. Ali, Brazilac zatvara na leto svoj četvorogodišnji mandat i napušta "Stamford Bridž".

Tijago Silva je to potvrdio nakon poraza od Mančester sitija u polufinalu FA kupa, što je bila poslednja šansa da se oprosti peharom.

- Uskoro ćete saznati moju konačnu odluku. Ne želim da kažem ništa zvanično posle poraza. Tužan sam zbog rezultata, ali pre ili kasnije, odluka će izaći u javnost. Svoju odluku sam doneo u glavi, ali nije pravi trenutak da je podelim - rekao je Silva.

Silva je sudeći po svemu nagovestio odalzak iz kluba na kraju regularnog takmičenja.

- Moje četiri godine ovde nisu bile loše. Ne da nisam verovao u sebe, već zbog mojih godina kada sam stigao, intenziteta Premijer lige. Nije uobičajeno da 39-godišnjak igra na tom nivou. Ne volim da pričam o sebi, ali tako ja vidim te stvari. Protiv Sitija sam bio spreman da igram i produžetke, jer i dalje uživam u fudbalu i fizički se odlično osećam - rekao je Silva. 

BONIUS VIDEO KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako sam uzeo nekoliko hiljada funti u zatvorskoj ćeliji

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)