"STARA DAMA" SPREMNA NA SVE: Evo kako se Bandović i Vojvodina pripremaju za Kup

Novosti online

09. 04. 2024. u 16:59

Fudbaleri Vojvodine igraju protiv Čukaričkog u četvrtfinalu Kupa Srbije, a pred meč je govorio strateg "Voše2 Božidar Bandović.

СТАРА ДАМА СПРЕМНА НА СВЕ: Ево како се Бандовић и Војводина припремају за Куп

S.B.

Za početak je pohvalio ekipu Čukaričkog, i rekao da zna da neće biti lako.

 - Posle nekoliko uspešnih prvenstvenih utakmica, očekuje nas Kup protiv Čukaričkog. U pitanju je veoma kvalitetna ekipa, a naš cilj je da budemo na najvišem mogućem nivou, jer ako u tome budemo uspeli biće nam veće šanse da prođemo dalje - rekao je trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović uoči gostovanja Čukaričkom u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Dodao je i da je ponosan na ekipu, s obzirom da su napravili veliku seriju pobeda, da igraju sjajno i da se pridržavaju svega što se dogovore.

 - Ponosan sam na svoje igrače i što veruju u ono što radimo i što veruju u naš stil. Što se tiče igrača, imamo te mehaničke povrede, ali moram da sačekam još danas. Đorđević oseća bol u jednoj tački, takođe videćemo da li će i Radulović danas moći da odradi ceo trening, poslednja dva-tri dana je dobro izgledao. Bjeković će sigurno biti još dve nedelje van stroja, a ne možemo da računamo na Gurama, dok se Vukanović vraća posle suspenzije - istakao je Bandović na konferenciji za medije.

On ne veruje da će ova utakmica biti ista kao prvenstvena protiv istog rivala, te da će vežbati i penale.

 - Nisam od trenera kod kojih postoji šablon i sigurno da će biti nekih taktičkih detalja koje moramo da pratimo u odnosu na protivnika da bismo dominirali. Želimo da igramo napadački u skladu sa veličinom našeg kluba. Igrači su se već adaptirali na većinu situacija, počeli su da ih prepoznaju na terenu, sada je potrebno da radimo i da budemo strpljivi i da se pripremimo i za neki plan B, koji uvek moramo da imamo. Danas ćemo trenirati i penale, to je normalno, moramo da uradimo sve što je do nas - poručio je Bandović.

Duel dva tima igra se sutra od 17 sati na Banovom brdu, samo 10 dana posle prvenstvenog remija u Novom Sadu (1:1).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?