KO JE MOGAO DA ZAMISLI OVAKAV REZULTAT?! Evo kako je završen meč Luksemburg - Srbija u fudbalu, mlada reprezentacija se obrukala

Novosti online

22. 03. 2024. u 21:43

Još uvek bride obrazi od angologijskog poraza mlade fudbalske reprezentacije Srbije od Engleske u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, kada je primljeno čak devet golova, a sada su "orlići" još jednom šokirali u tom istom takmičarskom ciklusu.

КО ЈЕ МОГАО ДА ЗАМИСЛИ ОВАКАВ РЕЗУЛТАТ?! Ево како је завршен меч Луксембург - Србија у фудбалу, млада репрезентација се обрукала

FOTO: FSS

Naime, meč mladih fudbalskih reprezentacija Luksemburga i Srbije završen je bez pobednika - 1:1.

Orliće je već u četvrtom minutu na ovom gostovanju doveo Stefan Mitrović, no početkom drugog poluvremena, u 51. Gonsalveš je dao gol za Luksemburg što je, ispostavilo se, bio i konačan rezultat.

Nije ovo bio jedan od onih mečeva u kome jedna ekipa, favorit, promaši "sto šansi, a iz jedine suparničke - primi gol". Štaviše, Luksemburg je imao samo tri šuta manje od svojih vršnjaka iz Srbije (5 - 8) i prvi put u ovim kvalifikacijama odigrao nerešeno.

Startnu postavu ekipe koju je relativno skoro preuzeo Ljubinko Drulović činili su Veljko Ilić, Kovačević, Mihajlo Ilić, Drezgić, Lazić; Lukić, Stevanović, Prijović, Kabić, Vanja Vlahović i Mitrović, a igrali su još i Gluščević, Pantović, Miladinović, Mimović i Lazetić.

Na tabeli kvalifikacione grupe F, iz koje pobednik ide direktno na "U21" Evropsko prvenstvo a drugoplasirani možda, ako bude među najsupesšnijim ekipama sa te pozicije, stanje je trenutno ovako: Ukrajina ima 15 bodova iz pet mečeva, Engleska takođe 15 iz šest. Slede Srbija sa 10 (6 mečeva), Luksemburg sa 4 (7), te Severna Irska i Azerbejdžan sa po tri boda, uz po pet odigranih utakmnica.

Sve fudbalu, ali i sportu generalno, pratite na sportskim stranicama portala "Novosti".

Na sasvim ste dobrom mestu.

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024