DA LI JE PARTIZAN OŠTEĆEN? Crno-beli besni zbog ove odluke sudije (VIDEO)

Novosti online

14. 03. 2024. u 11:56

Fudbaleri Napretka pobedili su juče u Beogradu ekipu Partizana rezultatom 1:0 (1:0) u meču 25. kola Superlige Srbije.

ДА ЛИ ЈЕ ПАРТИЗАН ОШТЕЋЕН? Црно-бели бесни због ове одлуке судије (ВИДЕО)

FOTO: FK Partizan

Jedini gol na utakmici postigao je Andrija Majdevac u 33. minutu. Ovim porazom crno-belih, a pobedom u Nišu, Zvezda se vratila na prvo mesto Superlige, pa je jučerašnji dan bio zanimljiv u domaćim krugovima.

Očekivano ili ne, najviše se govorilo o meču Partizana i sudijskim odlukama, pa su kako iz kluba, tako i navijači, nezadovoljni odlukama arbitra.

Iz crno-belog tabora smatraju da je najpre načinjen faul nad Leonardom Ovusuom, koji je prethodio pogotku Majdevca, ali je mnogo veću prašinu podigao pad Nemanje Nikolića u finišu meča, u kaznenom prostoru rivala.

Špic crno-belih je prvi došao do lopte, a potom je loptu zakačio i golman gostujućeg tima Vladimir Savić, nakon čega je pokupio i Nikolića. Sa tribina se moglo čuti nezadovoljstvo, sa klupe takođe, a signalizirali su i igrači sa terena. Međutim, sudija je pokazao da se igra nastavi.

Da li su crno-beli oštećeni procenite sami?

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu