"PARTIZAN VIDIM U PLEJ-OFU": Bogdan Bogdanović se oglasio, imao poruku za crno-bele

Александар Илић
Aleksandar Ilić

12. 03. 2024. u 15:57

KAPITEN košarkaške reprezentacije Srbije i bek Atlanta hoksa govorio je za sajt Evrolige, a posebno se posvetio nekadašnjim timovima, Partizanu i Fenerbahčeu.

ПАРТИЗАН ВИДИМ У ПЛЕЈ-ОФУ: Богдан Богдановић се огласио, имао поруку за црно-беле

FOTO: Tanjug/AP

Miljenik navijača Partizana govorio je posebno o atmosferi u kojoj Partizan igra.

- Volim to što se Partizan vratio u Evroligu. Mislim da je Evroligi to potrebno, košarci je to potrebno. To je jedinstveno mesto za igranje košarke, taj ambijent i sve to tamo… To možete da zaključite i po momcima koji su igrali tamo, kada odu njihovi komentari su sve što treba da znate o tom mestu. Sve najbolje o tome, rekao je Bogdan.

Dotakao se šansi Fenerbahčea i Partizana u plej-ofu.

- Partizan mora malo da podigne nivo igre malo ako želi da igra na fajnal-foru. Sada su deseti ili se bore za deseto mesto, ali zaista želim to da vidim. Ja sam propustio nekoliko utakmica jer sam imao treninge ovde, ali kad god mogu da gledam Partizan ili Fenerbahče, to su moje omiljene utakmice.

Na mesto Dimitrisa Itudisa na klupi Fenerbahčea došao je Šarunas Jasikevičijus.

- Svaki put kada mi je tokom karijere dolazio novi trener u klub, to je uvek bilo pozitivno za tim jer tu uvek ima reakcije igrača. Mislim da je Šaras iskusan, ovo je njegov drugi tim u Evroligi, on definitivno drugačije vodi ekipu, volim način na koji on trenira, kako igraju… Mislim da mogu da igraju brže, mnogo brže, ali on će to dostići, zaključio je Bogdan Bogdanović.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave