RONALDO POKUŠAVA DA SE OPRAVDA: "Poštujem državu u kojoj živim, ali..."

Novosti online

10. 03. 2024. u 17:24

Kristijano Ronaldo je pred revanš meč azisjke Lige šampiona, govorio i o neprimerenom gestu koji je uradio i zbog kojeg je suspendovan.

РОНАЛДО ПОКУШАВА ДА СЕ ОПРАВДА: Поштујем државу у којој живим, али...

FOTO: Profimedia

Portugalski fudbaler je hladne glave obrazložio svoj postpuak.

 - Ne mogu vam obećati (da to neću ponoviti), ja sam ljudsko biće i ništa u nije savršeno, život je sačinjen od grešaka, ali čovek trebada se truditi da pravi što manje grešaka u životu. Neki ljudi su pgrešno razumeli moje postupke i moji gestovi se uvek tako tumače - pogrešno. Ono što sam uradio i zbog čega sam kažnjen je pogrešno shvaćeno. Poštujem državu u kojoj živim, ali takvo ponašanje je normalno u Evropi i ponekad te ponese utakmica i entuzijazam, pa se posle osećaš loše. Ko još ne greši? Ali ništa nisam uradio namerno - poručio je Ronaldo pred novinarima pred revanš meč Lige šampiona sa Al-Ainom.

Podsetimo, Al Nasr i Al Ain igraju revanš meč azisjke Lige šampiona sutra od 20 časova, a u prvom susretu Al Ain je slavio rezultatom 1:0.

BONUS VIDEO: PREOKRET: Gol kojim je Partizan poveo protiv Crvene zvezde u 172. večitom derbiju

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)