CRVENO-BELI GA NISU ZABORAVILI: Marakana i dalje ostaje neosvojiva tvrđava

Novosti online

08. 03. 2024. u 10:26

Darko Pančev očekuje neizvestan meč između Crvene zvezde i Partizana, ali ga posebno raduje igra crveno-belih.

ЦРВЕНО-БЕЛИ ГА НИСУ ЗАБОРАВИЛИ: Маракана и даље остаје неосвојива тврђава

FOTO: EPA

Završio je karijeru pre skoro 27 godina, ali ga niko nije i neće zaboraviti. Nemilosrdno je tresao mreže. Prozvali su ga Kobra sa Vardara. Ušao je u istoriju kao najmlađi golgeter lige, sa 18 godina u dresu skopskog velikana. U sezoni 1990/91. postao je i najefikasniji u Evropi. Odigrao je 10 večitih derbija, računajući i kup, postigao je četiri gola i samo je jednom poražen. Darko Pančev, večito harizmatičan i ljubazan, takvih je danas, nažalost, sve manje.

Crvena zvezda bila mu je i ostala jedina velika ljubav. Prati sve što se dešava u klubu u kojem je dostigao najveću slavu.

- Gledam 99 odsto utakmica crveno-belih. Vladan Milojević je već etabliran trener. Imali smo visoko mišljenje o njemu i pre nego što se vratio. Napravio je odličnu atmosferu u timu. Poznavao je pre drugog dolaska veliki broj igrača, tako da može ponovo da uradi dobar posao – rekao je Pančev za "Sportski žurnal".

Pratiće i predstojeći 172. večiti derbi, ali ima i komentar za večite rivale.

- Teško je prognozirati ishod. Zvezda je možda blagi favorit jer je domaćin. Partizan igra dosta dobro ove sezone, ekipa odlično funkcioniše. Ne bih pre vremena nikome davao prednost. Ne verujem da će derbi odlučiti prvaka. Ima još dosta utakmica do kraja. Voleo bih da bude lepa utakmica - rekao je Pančev.

Bonus video PUNA MREŽA "BRĐANA": Ovako je Zvezda došla do trećeg gola protiv Čukaričkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)