PREDOSTROŽNOST POSLE TRAGEDIJE: Bez gostujućih navijača na mečevima Dinama i PAOK-a u Ligi konferencija

Novosti online

01. 03. 2024. u 08:40

Fudbalski klub PAOK saopštio je danas da na mečevima osmine finala Lige konferencije protiv zagrebačkog Dinama neće biti gostujućih navijača.

ПРЕДОСТРОЖНОСТ ПОСЛЕ ТРАГЕДИЈЕ: Без гостујућих навијача на мечевима Динама и ПАОК-а у Лиги конференција

Screenshot / UEFA.com

  -UEFA je zvanično obavestila PAOK da je prihvatila zahtev hrvatske policije da se zabrani dolazak naših navijača u Zagreb zbog napada na službeni autobus kluba 2010. godine, istorije sukoba pristalica dva tima, kao i zbog dešavanja u Atini prošle godine. UEFA je zbog toga odlučila da se oba meča osmine finala LK, u Zagrebu i Solunu, igraju bez gostujućih navijača - navodi se u saopštenju PAOK-a.

Grčki mediji podsećaju da je navijač AEK-a ubijen u avgustu prošle godine u Atini u velikoj tuči sa pristalicama zagrebačkog Dinama.

Prvi meč osmine finala LK između Dinama i PAOK-a biće odigran sedmog marta u Zagrebu, a revanš duel je na programu nedelju dana kasnije u Solunu.

BONUS VIDEO: PUNA MREŽA "BRĐANA": Ovako je Zvezda došla do trećeg gola protiv Čukaričkog

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave