ŠTA OVO BI? TSC napravio neviđenu zbrku pred meč sa Crvenom zvezdom

Александар Илић
Aleksandar Ilić

28. 02. 2024. u 17:05

FUDBALERI Crvene zvezde gostuju Bačkoj Topoli u subotu. Potrebna im je pobeda kako bi održali korak sa Partizanom pred "večiti derbi".nj

ШТА ОВО БИ? ТСЦ направио невиђену збрку пред меч са Црвеном звездом

FK TSC

Domaćin meča oglasio se na društvenim mrežama, gde je napravio pravu konfuziju pred meč.

Domaćin je naveo da na "istočnoj tribini i južnoj neće biti dozvoljeno unošenje navijačkih rekvizita sa motivima Crvene zvezde". Pritom su zamolili navijače da ne nose crvenu odeću, koja je simbol gostujućeg tima.

Nije dugo trebalo da to izazove buru, te su ljudi iz kluba obrisali objavu i objavili novu uz izvinjenje zbog načinjene greške.

- Poštovani navijači. Greškom smo najavili da na utakmici 23. kola navijači na istočnoj tribini ne mogu da nose obeležja i rekvizite Zvezde. Zabrana se odnosi sam ona južnu tribinu gde se nalaze navijači TSC-a. Izvinjavamo se zbog nesporazuma, stoji u objavi.

Predstojeći meč ujedno je i derbi kola. TSC se posle 22 utakmice nalazi na trećem mestu sa 46 bodova, dok je Zvezda na drugoj poziciji sa 55 i ima poen manje od Partizana. Prvi duel dva kluba na "Marakani" završen je remijem (1:1).

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!