HOROR! Hrvatski fudbaler krvave glave pao na teren, a onda izgubio svest

Novosti online

26. 02. 2024. u 07:50

HRVATSKI fudbaler Ante Budimir (32) prošao je kroz pravu dramu u nedelju veče i završio je u bolnici nedugo nakon završetka utakmice između njegove Osasune i Las Palmasa (1:1)!

ХОРОР! Хрватски фудбалер крваве главе пао на терен, а онда изгубио свест

Foto: EPA

Budimir je na gostovanju u Gran Kanariji dobio jedan udarac u lice u 90. minutu i krvav je napustio teren, da bi odmah po izlasku izgubio svest i hitno je prevezen u bolnicu.

- Sada će ga odvesti u bolnicu. Izgubio je svest i slede ispitivanja. Pošto smo i mi proveli noć, pa… nadajmo se da imamo dobre vesti, ali ne mogu vam reći jer je imao vrtoglavicu i izgubio je svest od tog udarca - rekao je trener Osasune Jagoba Arasate nakon meča.

A u bolnici su mu ustanovili da ima prelom maksilarnog sinusa i trenutno se utvrđuje da li mu je potrebna hirurška intervencija. Ono što je dobra stvar jeste to da se Hrvat već priključio saigračima i vratiće se u Pamplonu.

Bonus video: Ovo su deca skandirala Bugarima na meču Srbija - Bugarska u Leskovcu

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)