GVARDIOLA: ''Postigao sam 11 golova u karijeri, kako ja da kritikujem Halanda onda?''

Filip Milošević

18. 02. 2024. u 14:59

Menadžer fudbalskog kluba Mančester siti Pep Gvardiola izjavio je da ne želi da kritikuje napadača Erlinga Halanda, koji je propustio nekoliko izglednih prilika na meču sa Čelsijem, prenose britanski mediji.

ГВАРДИОЛА: Постигао сам 11 голова у каријери, како ја да критикујем Халанда онда?

Foto: EPA-EFE/Peter Powell

Mančester siti je juče na svom terenu odigrao nerešeno sa Čelsijem 1:1 u 25. kolu Premijer lige. Haland je imao nekoliko šansi, ali nije uspeo da se upiše u listu strelaca.

- Dobro je što je Haland šutirao devet puta, na narednom meču će postići gol. Ne mogu da se ljutim na Erlinga. I ja sam bio fudbaler, postigao sam ukupno 11 golova tokom karijere, koja je trajala 11 godina. U proseku, to je tek jedan gol po sezoni. Da li sam ja na osnovu toga pravi čovek da kritikujem i savetujem napadače? - rekao je Gvardiola i dodao:

- Stvorili smo veliki broj prilika, sledeći put će ih iskoristiti. Ne krivim ga, takve stvari su normalne u fudbalu. Igrači su ljudska bića.

Mančester siti se trenutno nalazi na trećem mestu na tabeli Premijer lige sa 53 boda.

- U prvom poluvremenu nismo bili onakvi kakvi je trebalo da budemo i sasvim je razumljivo da je rival imao prednost. Međutim, u nastavku smo zaigrali bolje i pokazali koliko možemo. Bili smo bolji rival u tom periodu meča, ali nismo uspeli. Ipak, nisam ljut na moje igrače i naša ambicije ostaju iste -dodao je Gvardiola.

Mančester siti će u utorak odigrati zaostali meč 18. kola Premijer lige sa ekipom Brentforda.

BONUS VIDEO: Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)