''PRESREĆAN SAM ZBOG GOLA!'' Korejac nakon debija u dresu Partizana

Filip Milošević

18. 02. 2024. u 11:24

Fudbaler Partizana Jung-Džun Goh izjavio je da je srećan što je na debiju za klub iz Humske postigao gol, a crno beli su slavili protiv IMT-a rezultatom 5:2.

ПРЕСРЕЋАН САМ ЗБОГ ГОЛА! Корејац након дебија у дресу Партизана

FOTO: M. Blažić

Jedan od golova za "crno-bele" postigao je fudbaler iz Južne Koreje.

- Nismo znali kako će se utakmica odvijati, ali smo svi bili spremni da damo maksimum. Dobro smo se pripremili i zaista sam presrećan što sam baš na debiju, postigao prvi gol. Rekao bih da je to dobar znak - rekao je Goh, prenosi zvanični sajt Partizana.

On je istakao da je zadovoljan podrškom navijača.

- Na prvoj utakmici koju smo igrali već sam mogao da osetim tu njihovu energiju i posebno mi je drago što su nas bodrili i bili na našem stadionu. Sam stadion je za mene impresivan i zaista ću se truditi da svaki put pružim najbolje od sebe i obradujem ih - dodao je fudbaler Partizana.

Goh je naveo da se u Beogradu oseća kao kod kuće.

- Srce mi je bilo puno kada sam video korejsku zastavu tokom utakmice. Moji sunarodnici su me sačekali posle utakmice i na poklon su mi doneli kopačke. Pored naših navijača, podrška ljudi iz moje zemlje mi je neverovatno značila - zaključio je Goh.

BONUS VIDEO:  Kad je u halu ušao vojni orkestar, i "delije" i "grobari" zagrmeli kao jedan!

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

BRUKA I SRAMOTA: Ovo je Novak Đoković doživeo u Rimu