BIVŠI FUDBALER ZVEZDE KANDIDAT ZA PREDSEDNIKA KLUBA: Već ukazuje na velike neregularnosti

Александар Илић
Aleksandar Ilić

31. 01. 2024. u 22:37

NEKADAŠNjI fudbaler Crvene zvezde Ugo Vijeira jedan je od kandidata za novog predsednika portugalskog kluba Žil Visentea.

БИВШИ ФУДБАЛЕР ЗВЕЗДЕ КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА КЛУБА: Већ указује на велике нерегуларности

foto: Novosti arhiva

Ugo Vijeira je uoči izbora zakazanih 1. februara u saopštenju ukazao na brojne neregularnosti.

- Ono što smo videli poslednjih dana previše je ozbiljno da se ne bi podeliloOd dana kad smo predstavili kandidaturu, uprkos što smo više puta tražili, nismo imali pristup kompletnoj listi sa svih članova. Iz materijala koji smo dobili, vidi se da se u biračkom spisku nalaze preminuli članovi, maloletnici koji ne mogu da glasaju, a koji se pojavljuju kao glasači. Broj članova ne odgovara brojevima na članskim kartama, niti brojevima na nalepnicama koje dokazuju plaćanje članarine. Obrazloženje je da je u pitanju komjuterska greška, nalazi se u saopštenju.

Vijeira još nije završio igračku karijeru, nosi dres Santa Marie iz rodnog Barselosa u niskom rangu i najbolji je strelac kluba.

Strelac dva gola u 149. večitom derbiju ranije je u svojoj kandidaturi obećao podizanje kluba na jedan veći nivo, kako bi bio konkurentan u borbi za elitu portugalskog fudbala.

- Naš veliki projekat biće izgradnja novog trening centra, sa pet ili šest terena, hotel, tribine i svega drugog što je našem timu potrebno. Imamo potencijal da napredujemo u portugalskom fudbalu. Žil Visente mora da se bori za visoke ciljeve, ali da oni budu održivi, rekao je Vijeira.

On smatra da klub ne treba da zavisi od finansiranja kroz transfere. Poručio je da postoje zainteresovani investitori ulaganje u klub.

BONUS VIDEO: Geri Lineker: Džud Belingem je pravi vođa, napravio je sjajan potez

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAMTIĆU JA TEBE! Novak Đoković šokirao mnoge u Rimu (VIDEO)