PERIŠIĆ OTKRIO: Evo kada Hrvat oblači dres Hajduka i vraća se na teren

Filip Milošević

20. 01. 2024. u 14:23

Ivan Perišić se vratio u Hajduk iz Splita nakon 17 godina, međutim, neće moći odmah da debituje za hrvatsku ekipu, pošto je i dalje povređen.

ПЕРИШИЋ ОТКРИО: Ево када Хрват облачи дрес Хајдука и враћа се на терен

FOTO: M. Vukadinović

Perišić zbog povrede neće moći odmah da debituje za Hajduk.

- Ne znam šta bih rekao, prošlo je stvarno mnogo vremena. Poslednjih dana je mnogo emocija, bilo je i problema sa spavanjem. Srećan sam što sam tu, povreda je prisutna, ali radim stvarno svakog dana, po ceo dan. Videćemo kada ću moći da se vratim na teren. Hvala na dobrodošlici, jedva čekam da krenem. Počeo sam da trčim, ima tome 10, 15 dana - rekao je Perišić na konferenciji za medije, ali nije želeo da daje detaljnije prognoze o tome kada bi mogao da se vrati:

- Idem korak po korak, sada je krenulo trčanje, sa tim nema problema. Mislim da bih sa loptom mogao da radim za jedno dve, tri sedmice. Videćemo. Neka prognoza je možda april, ali ne smem da žurim jer može da krene po zlu i za klub i za reprezentaciju. Nadam se da ću moći što pre da igram. Idem u Beograd na oporavak, doktor Milutinović me prati već 10 godina, radimo skoro svaki dan i nastavićemo.

Hajduk nije bio prvak od 2005. godine, a Perišić veruje da iskustvom može da pomogne Hajduku u borbi za titulu koja bi mu, kako kaže, bila najdraža u karijeri.

- Iskustva imam, prošao sam sve velike lige, imao sam odlične trenere i mnogo sam naučio. Već sam u kontaktu sa trenerom, mnogo pričamo o svemu i ovih prvih nekoliko meseci ću pomoći koliko god budem mogao. Potrebno nam je mnogo iskusnih igrača jer oni moraju da budu primer drugima. Mislim da će to biti dobra priča - rekao je Perišić.

BONUS VIDEO: TAJNA NAJVEĆEG FUDBALSKOG STADIONA NA SVETU: Ovo je lista TOP 10 „hramova fudbala“

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)