GOTOVO JE! Lazar Samardžić i zvanično igrač Napolija, poznati detalji transfera

Novosti online

02. 01. 2024. u 12:04

Srpski reprezentativac Lazar Samardžić prešao je iz Udinezea u Napoli u transferu vrednom 25 miliona evra. Ono što se nedeljama najvljivalo dobilo je zvaničnu potvrdu prvog dana 2024. godine.

ГОТОВО ЈЕ! Лазар Самарџић и званично играч Наполија, познати детаљи трансфера

FOTO: EPA

Aktuelni italijanski šampion obradovao je svoje navijače novogodišnjim poklonom u vidu doskorašnjeg prvotimca Udinezea, koji će potpisati ugovor na pet godina!

Transfer je najavljen zanimljivom objavom na zvaničnom Instagram nalogu Napilija. Fotografija na kojoj se vidi momak u svetlo plavom dresu sa brojem 24, a otpozadi po frizuri i obliku glave nema dileme da se radi o Lazaru Samardžiću.

Ubrzo su italijanski mediji objavili sve detalje transfera. Čelnici Napolija postigli su dogovor sa klubom iz Udina, koji će zaraditi 20 miliona evra na ime fiksnog obeštećenja, dok će dodatnih pet miliona dobiti kroz ostvarive bonuse.

Uspešne pregovore Napolitanci su imali i sa Lazarom Samardžićem i njegovim ocem Mladenom, koji ga sada zastupa kao menadžer. Tako će naš reprezentativac pod Vezuvom zarađivati 2,5 miliona evra po sezoni, sa sve bonusima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave