"SPREMNI SMO ZA TEŠKE ODLUKE!" Zvezdan Terzić: Godinama pokušavaju da nas obore i zaustave, a mi obaramo rekorde

Novosti online

09. 12. 2023. u 19:11

Crvena zvezda i Mladost Lučani sastali su se u 18. kolu Superlige Srbije u fudbalu, a konačan ishod, kojim je postavljen novi svetski rekord po broju uzastopnih mečeva u prvenstvu bez poraza na svom terenu (122) obradovao je generalnog direktora kluba s Marakane, Zvezdana Terzića.

СПРЕМНИ СМО ЗА ТЕШКЕ ОДЛУКЕ! Звездан Терзић: Годинама покушавају да нас оборе и зауставе, а ми обарамо рекорде

Foto: M.Vukadinović

Podsetimo, vrlo  zanimljivu utakmicu Crvena zvezda - Mladost Lučani "rešio" je 18-godišnji Jovan Mijatović, posle čega je Terzić u izjavi za klupski sajt istakao:


- Znamo koliko je svaki stadion važan svom klubu i njegovim navijačima i koliku prednost donosi domaći teren. Ponosni smo što je Crvena zvezda kroz istoriju  izgradila kult Marakane i što klubovi sa strahopoštovanjem dolaze na naš stadion. Svesni smo koliko je zvezdašima važna Marakana, i to da ona bude neosvojiva tvrđava. Već šest i po godina to i jeste, kada je reč o Superligi, što opet dovoljno govori o našoj dominaciji u domaćim okvirima. Drago mi je što smo prestigli Real Madrid i postavili svetski rekord. Ključ uspeha je u kontinuitetu dobrog rada, istrajnosti i spremnosti da se donose teške odluke. Mnogi godinama pokušavaju da nas obore i zaustave, a mi obaramo rekorde. Kada je reč o granicama samo nam je važno da sutra budemo bolji nego danas - konstatovao je Zvezdan Terzić.

Podsetimo, pomenuta pobeda nad Lučancima je Zvezdu izjednačila sa Partizanom na tabeli Superlige, s tim da crno-beli imaju meč manje i u ponedeljak od 16 časova će gostovati Radničkom u Nišu. Dva dana kasnije, od 18.45, prvak Srbije igra s prvakom Lige šampiona, Mančester sitijem, na "Marakani".

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (9)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!