"HVALA BIVŠIM TRENERIMA!" Kakva reakcija Baraka Bahara posle utakmice Crvena zvezda - Mladost Lučani

Novosti online

09. 12. 2023. u 18:05 >> 18:38

Crvena zvezda i Mladost Lučani sastali su se u 18. kolu Superlige Srbije u fudbalu, a konačan ishod obradovao je trenera domaćih, Baraka Bahara.

ХВАЛА БИВШИМ ТРЕНЕРИМА! Каква реакција Барака Бахара после утакмице Црвена звезда - Младост Лучани

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, vrlo  zanimljivu utakmicu Crvena zvezda - Mladost Lučani "rešio" je 18-godišnji Jovan Mijatović, posle čega je izraelski stručnjak ovo izjavio na konstataciju reporterke TV Arena sport "da nije bilo lako":

- Rano smo dali gol, ali smo ga odmah potom i primili, što je bio udarac za samopouzdanje. Bilo je teško igrati protiv ovog rivala, ali pronašli smo rešenje. Svideli su mi se mladi igrači koji su dobili šansu u drugom delu meča i promenili dešavanja na terenu. Biće to sve dobro - uveren je Bahar u kratkom televizijskom intervju.

Nedugo zatim, pred novinarima je dodao i sledeće:

- Danas smo postali svetski rekorderi, ali smo se takođe i vratili na prvo mesto na tabeli, možda samo na dva dana, ali je lep osećaj. Nije bila laka utakmica, ali smo pronalazili rešenja i igrali pametno. Mladi fudbaleri su ušli u igru i preokrenuli utakmicu, izuzetno sam zadovoljan time. Dobar je trenutak da nastavimo u istom ritmu i u sredu.

 
Istakao je Zvezdin strateg posebno zadovoljstvo zbog činjenice da je Crvena zvezda uspela da obori svetski rekord koji je bio u vlasništvu Real Madrida. 
 
- Uvek je lepo biti deo istorije. Hvala bivšim trenerima, klubu, igračima, članovim stručnog štaba, što su započeli niz, a mi smo samo nastavili i ponosni smo na činjenicu da smo uspeli da srušimo svetski rekord.
 
Govorio je trener crveno-belih i o predstojećem duelu sa braniocem trona u Ligi šampiona. 
 
- Očekuje nas drugačija utakmica. Igraćemo protiv Mančester sitija, možda i najboljeg tima na svetu. Moramo da iskoristimo dobar trenutak, verujemo da će stadion biti pun. Želimo da završimo takmičenje u grupnoj fazi sa dobrim rezultatom - zaključio je Barak Bahar.

Podsetimo, ova pobeda nad Lučancima je Zvezdu izjednačila sa Partizanom na tabeli Superlige, s tim da crno-beli imaju meč manje i u ponedeljak od 16 časova će gostovati Radničkom u Nišu. Dva dana kasnije, od 18.45, prvak Srbije igra s prvakom Lige šampiona, na "Marakani".

BONUS VIDEO: Kosovo je Srbija: Ovo su "delije" uradile na meču Siti - Zvezda

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)