I OVO JE RONALDO: Tužio novinsku kuću, pa doneo ludu odluku!

Novosti online

12. 11. 2023. u 12:24

KRISTIJANO Ronaldo je otišao korak dalje i van terena. Uspeo je da staru poslovicu koja glasi "ako ne možeš da ih pobediš, ti im se pridruži" okrene naglavačke, možda da digne i na neki novi, viši, čak i više nego ljudski nivo. Naime, slavni portugalski fudbaler, koji trenutno uveseljava navijače saudijskog Nasra je konačno pred sudom u svojoj rodnoj zemlji dobio spor protiv medijske kompanije "Kofina medija" u čijem vlasništvu su sajt, nekoliko štampanih magazina i televizija.

И ОВО ЈЕ РОНАЛДО: Тужио новинску кућу, па донео луду одлуку!

Tanjug/AP

Zanimljivo je da je ovu kompaniju Ronaldo tužio čak 11 puta, pošto nije bio zadovoljan načinom na koji prate njegovu karijeru, pogotovo što su na ružan način zadirali u njegov privatni život.

Epilog svega: kompanija je odlučila da ode na "doboš", a nju je za 57 miliona evra kupio - Kristijano Ronaldo!

Dodatak epilog: prvi potez koji je slavni fudbaler povukao bio je bonus na platu svakom zaposlenom u visini od 1.250 evra.

- To je naša druga odluka. Prva je bila o promeni imena kompanije koja se od sada zove "Espreso Livre". Bonus na platu je znak pažnje prema zaposlenima, a niko od njih ne treba da brine za svoje radno mesto - poručili su novi šefovi.

Oglasili su se i zaposleni, kratkim i jasnim saopštenjem:

- Znamo da smo ga često uznemiravali, s razlogom ili bez, ali on razume naš posao. Posebno su srećni sportski novinari.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)