"PLAŠI ME POMALO OVAKVA SITUACIJA": Morinja jedno baš brine

Novosti online

26. 10. 2023. u 19:30

TRENER fudbalera Rome Žoze Murinjo kritikovao je navijače Intera, koji su najavili da će izviždati napadača rimskog kluba Romelua Lukakua na predstojećem meču dva kluba u Seriji A, prenose italijanski mediji.

ПЛАШИ МЕ ПОМАЛО ОВАКВА СИТУАЦИЈА: Мориња једно баш брине

Tanjug/AP

Belgijanac je od 2019. do 2021. igrao za Inter, a onda je prešao u Čelsi. On je prošlu sezonu proveo na pozajmici u "netoazurima", a onda se ponovo vratio među "plavce". Međutim, londonski klub je belgijskog napadača prosledio na pozajmicu u Romu.

Italijanski mediji podsećaju da je Lukaku u letnjem prelaznom roku pregovarao i sa Juventusom, a na kraju je završio u redovima "vučice", što je naljutilo pristalice Intera.

Navijači kluba iz Milana su najavili "paklen doček" za Lukakua u nedelju na meču sa Romom.

- Tragedija je kada Lukaku pređe iz Intera u Romu. Kada Čalhanoglu pređe iz Milana u Inter, to je divno? Nema problema ni kada Kanavaro ode iz Intera u Juventus ili kada je Vijeri iz Intera otišao u Milan? Samo je Lukaku problem - rekao je Murinjo i dodao:

- Dao je toliko toga Interu, osvojio je Skudeto i otišao. Uradilo je to 200 igrača pre njega. Plaši me pomalo ovakva situacija - istakao je Portugalac, koji je nekada trenirao Inter.

Utakmica između Intera i Rome biće odigrana u nedelju od 18 sati.

BONUS VIDEO: Zvezda kao kod svoje kuće - navijačka podrška i himna crveno-belih sa razglasa

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave