NEVIĐEN POTEZ NA SRPSKIM TERENIMA: Nekadašnji mladi reprezentativac uradio nešto što bi malo ko u današnje vreme

Novosti online

23. 10. 2023. u 10:05

ZANIMLjIVA scena nam dolazi sa meča Međuopštinske lige Beograd, gde su snage odmerili Omladinac 1961 i Resnik.

НЕВИЂЕН ПОТЕЗ НА СРПСКИМ ТЕРЕНИМА: Некадашњи млади репрезентативац урадио нешто што би мало ко у данашње време

Foto: Instagram/Foto arhiva VN

Pored toga što je viđena goleda i lepa fudbalska predstava sa šest postignutih golova i podelom plena 3:3, u Velikom Mokrom Lugu desilo se nešto o čemu se više priča nego o samom meču.

Naime, bivši internacionalac i fudbaler domaćih Ivan Todorović, za razliku od mnogih drugih kojima je prioritet rezulatat i gol, po cenu povrede protivnika ili nesportskih rezultata, rešio je da stane na put takvom ponašanju.

Momak, koji je nosio dres naše mlade reprezentacije, igrao u Portugalu i Rusiji, kao i brojnim superligašima, učinio je viteški potez vredan divljenja koji se retko viđa na našim terenima. Pri rezultatu 1:1, Omladinac je postigao gol dok je fudbaler Resnika ležao na terenu, a sudija nije prekinuo igru, pa je pokazao na centar.

Razljutilo je to prekaljenog vezistu, koji je na pošten način hteo da izravna račune i da se meč nastavi u fer i sportskom duhu. Čim je njegova ekipa krenula sa centra Todorović je na oduševljenje svih uzeo loptu i "zakucao" je u sopstvenu mrežu, što je izazvalo aplauz mnogobrojne publike.

Ni gosti nisu bili imuni na takav potez, pa su se čak i posle meča zahvalili domaćem Omladincu, ali i Ivanu Todoroviću na potezu koji do sada nije viđen na "malim" beogradskim terenima. 

Što se tiče samog meča na kraju je završen rezultatom 3:3, ali od svega je najvažnija poruka Todorovića, momka koji je prošao veliki broj srpskih i inostranih klubova. Bivši mladi reprezentativac naše države je pokazao da nije teško ni u današnje vreme biti pre svega čovek, a onda i uspešan sportista. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini