DRAGOVIĆ UTUČEN NAKON PORAZA: Radije bi da je Haland dao gol, a da smo pobedili

Novosti online

19. 09. 2023. u 23:11

FUDBALERI Crvene zvezde istavili su dobar utisak protiv šampiona Evrope u Ligi šampiona, a kapiten Crvene zvezde nakon meča izneo je utiske.

ДРАГОВИЋ УТУЧЕН НАКОН ПОРАЗА: Радије би да је Халанд дао гол, а да смо победили

FOTO: Tanjug/AP

- Da se ne lažemo - Mančester Siti je zasluženo pobedio, ali smo se borili i da smo imali malo više sreće u drugom poluvremenu da ne primimo gol tako brzo, možda bi duže vodili i ko zna... Bravo za sve igrače koji su nastupili danas, čak i za one na klupi koji su nas motisivali. To tako mora da izgleda, i to je Zvezda. Lepo je igrati protiv Mančester Sitija, oni su najbolja ekipa na svetu sa najboljim trenerom i za to smo se borili godinu dana. Malo manje je lepo kada 90 minuta trčiš iza lopte, hoćeš nekog da "udariš", da se pokažeš, ali kasniš. No, naučili smo, a sad se okrećemo pripremi za derbi - počeo je Dragović.

Raduje se utakmici koju Zvezda odigrati protiv Jang Bojsa, 4. oktobra od 21 čas na Marakani.

 
- Biće to malo finale za nas. I mi i oni smo izgubili u prvom kolu, ali igramo na Marakani pred našim navijačima - zaključuje kapiten. 

Uspeo je kapiten Zvezde da sačuva Halanda.

- nije mi bio prvi put da čuvam Holanda. Nije lako igrati protiv njega, truditi se da ne uđe u šansu. Nije dao gol, to je bitno. Radije bi da je dao gol, a da pobedimo, rekao je Dragović.

BONUS VIDEO: Barselona proslavila titule: Hiljade navijača pozdravilo fudbalere i fudbalerke

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)