SANJAMO, PA DOKLE STIGNEMO: Adem LJajić čarolijama začinio debi u Novom Pazaru

S. R.

18. 09. 2023. u 19:17

BOLjI debi u prvom timu kluba iz rodnog grada Adem Ljajić (31) nije mogao da zamisli. Vratile su mu se uspomene od pre više od 15 godina, kada se probijao na scenu, igrajući za omladince Novog Pazara. U 58. minutu utakmice protiv Napretka (2:1) ušao je u igru i ubrzo je evrogolom bacio u trans navijače na stadionu pokraj Jošanice i doneo ekipi tri boda.

САЊАМО, ПА ДОКЛЕ СТИГНЕМО: Адем Љајић чаролијама зачинио деби у Новом Пазару

Foto: Nebojsa Parausic

Raskošan talenat koji ga je vodio preko Partizana do Mančester junajteda, a potom i kroz nekoliko italijanskih ekipa (Fiorentinu, Romu, Inter, Torino), prezentovao je simpatizerima neodbranjivom strelom, koju je odapeo ka golu golmana Kruševljana Vladimira Savića sa nešto više od 20 metara. Sigurno da je ovo samo delić onoga što je spreman za pruži Novom Pazaru, jer ima velike ambicije.

- Dobar debi, srećan sam zbog ovih ljudi koji su došli na stadion, hvala im na tome, pokazali su da je ovo grad sporta, a pre svega fudbala. Nastavljamo dalje, pobedili smo to je najvažnije, idemo iz utakmice u utakmicu da sanjamo, pa ćemo videti dokle ćemo doći - istakao je nakon meča zadovoljni Ljajić.

Stigao i Šćepović

JOŠ jedno zvučno ime zadužilo je dres Novog Pazara. Posle Sejdube Sume i Ljajića, stigao je i napadač Marko Šćepović (32), koji je pet puta bio reprezentativac Srbije.

- Sa više od 125 golova u renomiranim ligama Španije, Turske... i sa nekoliko šampionskih titula u torbi, Šćepović je pravo pojačanje koje smo čekali - ushićeno je objavio Novi Pazar. 

Drugo veliko pojačanje Novog Pazara tokom letošnjeg prelaznog roka, još jedan bivši igrač Partizana vezista Sejduba Suma, nije ulazio u igru. Iako se vezista našao u protokolu, moraće da sačeka naredni susret u Superligi protiv Mladost iz Lučana kako bi upisao prve minute u dresu novog kluba. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)